0880040900

iPad Air reparatie binnen 24 uur geregeld

Meld je reparatie aan

iPad Air reparatie

Je zit lekker in het zonnetje in de tuin wanneer je per-ongeluk jouw iPad Air op de stenen laat vallen. Balen! Als je op internet op zoek gaat naar een goed adresje om jouw iPad Air te laten repareren kom je onverwachts terecht in een oerwoud van reparatiebedrijven. De verschillende prijzen vliegen je om de oren waardoor je eigenlijk he-le-maal niet meer weet waar je nu precies aan toe bent. Ik leggen je graag kort uit hoe een iPad Air reparatie bij ons in zijn werk gaat.

Meld hier je reparatie aan

Ik heb een iPad Air reparatie nodig, en nu?

Tja, balen.. maar laten we er vooral niet te lang bij stil staan! Maar voordat je jouw iPad Air reparatie laat uitvoeren zijn er een aantal essentiële dingen waar je op moet letten . Bijvoorbeeld; de kwaliteit van de iPad Air reparatie. Nu klinkt dit natuurlijk wel heel erg voor de hand liggend, maar helaas is het dit niet.

Veel reparatie bedrijven gebruiken bij een iPad Air reparatie goedkope onderdelen, dit resulteert in een goedkopere prijs (scheelt vaak 20 – 30 euro) maar zorgt voor een bittere nasmaak. Zorg er voor dat jouw iPad Air reparatie altijd wordt uitgevoerd met een origineel scherm. Als jouw iPad Air reparatie wordt uitgevoerd met een “goedkoop” scherm (ook wel Digitizer genoemd in vakjargon) Dan is de kans erg groot dat je op een later termijn problemen krijgt met de werking van de touch. Het scherm reageert dan schokkerig of niet. Ook is de kans dat het scherm van jouw iPad Air snel weer breekt een stuk groter.

Je kunt altijd zonder afspraak langs komen voor de reparatie van jouw iPad Air bij een van onze servicepunten. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088-0040900

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap