0880040900

iPad Air reparatie binnen 1-3 werkdagen geregeld

Meld je reparatie aan

iPad Air reparatie

Je zit lekker in het zonnetje in de tuin wanneer je per-ongeluk jouw iPad Air op de stenen laat vallen. Balen! Als je op internet op zoek gaat naar een goed adresje om jouw iPad Air te laten repareren kom je onverwachts terecht in een oerwoud van reparatiebedrijven. De verschillende prijzen vliegen je om de oren waardoor je eigenlijk he-le-maal niet meer weet waar je nu precies aan toe bent. Wij leggen je graag kort uit hoe een iPad Air reparatie bij ons in zijn werk gaat.

Meld hier je reparatie aan

Ik heb een iPad Air reparatie nodig, en nu?

Tja, balen.. maar laten we er vooral niet te lang bij stil staan! Maar voordat je jouw iPad Air reparatie laat uitvoeren zijn er een aantal essentiële dingen waar je op moet letten . Bijvoorbeeld; de kwaliteit van de iPad Air reparatie. Nu klinkt dit natuurlijk wel heel erg voor de hand liggend, maar helaas is het dit niet.

Veel reparatie bedrijven gebruiken bij een iPad Air reparatie goedkope onderdelen, dit resulteert in een goedkopere prijs (scheelt vaak 20 – 30 euro) maar zorgt voor een bittere nasmaak. Zorg er voor dat jouw iPad Air reparatie altijd wordt uitgevoerd met een origineel scherm. Als jouw iPad Air reparatie wordt uitgevoerd met een “goedkoop” scherm (ook wel Digitizer genoemd in vakjargon) Dan is de kans erg groot dat je op een later termijn problemen krijgt met de werking van de touch. Het scherm reageert dan schokkerig of niet. Ook is de kans dat het scherm van jouw iPad Air snel weer breekt een stuk groter.

Je kunt altijd zonder afspraak langs komen voor de reparatie van jouw iPad Air bij een van onze servicepunten. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088-0040900

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap