0880040900

iPad scherm kapot

Meld je reparatie aan

Als uw iPad scherm kapot is kan dit betekenen dat alleen het iPad glas kapot is of het hele iPad scherm kapot is. Ook al zit een ongeluk in een klein hoekje, maakt dit het niet minder erg dat uw iPad scherm kapot is. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met het vervangen van het iPad glas. 

Kies hieronder jouw iPad versie en maak gemakkelijk een afspraak in de winkel met onze afspraakmodule. Daarnaast kun je je iPad voor schermreparatie gratis opsturen of laten ophalen. Wil je liever zonder afspraak langskomen? Geen probleem! Bekijk de openingstijden van onze vestigingen nadat je jouw iPad hieronder gekozen hebt.

iPad scherm vervangen

Zodra we je device binnen krijgen, zullen we een diagnose maken van de schade die er aan je iPad 1, 2, 3 of andere iPad is. Vervolgens zullen we het iPad scherm vervangen, of ervoor kiezen om deze te repareren. Afhankelijk van de schade kan dit veel schelen in de kosten en deze worden uiteraard perfect met je voorafgaand aan de iPad schermreparatie overlegd.

Nieuw scherm iPad

Het kan zijn dat er barsten in je iPad scherm zitten, maar het kan ook zijn dat er een aantal pixels missen. Als je al jaren intensief gebruik maakt van je iPad, dan gebeuren die dingen en Fixers is er voor je om dit op te lossen. Wij kunnen een nieuw scherm in je iPad plaatsen, zodat je vervolgens een geheel nieuw iPad gevoel hebt voor de prijs van enkel het scherm. Mocht je je iPad verzekerd hebben, dan kunnen we hem in de meeste gevallen ook gratis repareren en ga je naar huis met een gratis iPad scherm reparatie op zak!

iPad glas vervangen

Het kan ook zijn dat je iPad echt volledig gebarsten is. In dat geval is het glas van de iPad stuk en dient deze vervangen te worden. Wij hebben de iPad glas onderdelen in onze stores liggen om je zo snel mogelijk te helpen met de reparatie. Stuur je iPad dus naar ons op, maak een afspraak in de winkel of kom vrijblijvend langs! Geen zorgen, de iPad glas reparatie gebeurd bij Fixers sneller dan het licht!

iPad scherm reparatie kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor de reparatie van jouw iPad? Kies hierboven je model iPad en wij geven je de prijs! Echter, kan het zijn dat jouw iPad gratis gerepareerd kan worden als het om een fout gaat die binnen de garantie valt. Aangezien je bij Fixers een ASSP partner van Apple hebt, zorgen wij ervoor dat je apparaat met de officiële onderdelen van Apple wordt gerepareerd en dat je ook nog eens je garantie behoudt. Neem dus gerust contact met ons op voor de iPad scherm reparatie en wij gaan samen met jou kijken in hoeverre je een gratis scherm kunt ontvangen!

iPad Air scherm reparatie

Je kunt zowel je iPad 2019, iPad 2018, iPad 2017 als alle air modellen bij ons laten repareren:

  • iPad Air 3 reparatie
  • iPad Air 2 reparatie
  • iPad Air 1 reparatie

iPad Mini scherm reparatie

Ook alle iPad mini's kun je bij Fixers langs brengen voor de reparatie van het scherm. Wij maken gebruik van de officiële onderdelen van Apple en daarmee zorgen we ervoor dat je je garantie op de iPad behoudt, ondanks dat we je scherm hiervan vervangen:

  • iPad mini 5 scherm reparatie
  • iPad mini 4 scherm reparatie
  • iPad mini 3 scherm reparatie
  • iPad mini 2 scherm reparatie

iPad scherm kapot of een ander defect?

Een kapot iPad scherm is eenvoudig te herstellen met een schermreparatie bij Fixers. Is uw scherm van uw iPad na een val heel maar vertoont uw apparaat nu andere defecten? De monteurs van Fixers onderzoeken uw iPad. Nadat wij het defect hebben vastgesteld leggen wij een prijsopgave door, na akkoord gaan wij over tot een reparatie.

Fixers

Fixers is een specialist als het gaat om een iPad scherm reparatie. Of nu uw iPad glas kapot, iPad scherm kapot of welke ander onderdeel dan ook kapot is, Fixers repareert uw iPad snel. Fixers is zes dagen per week geopend, kijk voor de openingstijden van onze vestigingen. Bij Fixers heeft u altijd standaard 3 maanden garantie op elke iPad scherm reparatie en wordt er alleen gebruik gemaakt van hoogste kwaliteit onderdelen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap