0880040900

Samsung Galaxy Tab S reparatie

Meld je reparatie aan

Galaxy Tab S

Heb je jouw Galaxy Tab S laten vallen of is er iets anders defect? Wij zorgen ervoor dat je Galaxy Tab S binnen 24 uur is gerepareerd. Breng je Galaxy Tab S nu langs bij ons repair store in Nieuw-Vennep of meldt je reparatie online aan. Wil je weten of de onderdelen voor jouw Galaxy Tab S op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Samsung Galaxy Tab S problemen?

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring als het gaat om tablet reparaties. Een veel voorkomend probleem is een gebarsten of gebroken scherm. Een tablet is simpelweg een draagbare computer, doordat men dit apparaat met zich meebrengt is de kans op schade groter. Een val of een stoot is al genoeg om een scherm te laten barsten. Wilt u graag uw ? Kies dan voor Fixers!

Samsung Galaxy Tab S reparatie tarieven

Bekijk alle Samsung Galaxy Tab S reparatie tarieven

Samsung Galaxy Tab S reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Wilt u snel uw tablet gerepareerd hebben? Kies dan voor de klaar-terwijl-u-wacht service van Fixers. In de meeste gevallen is uw tablet binnen 30 minuten gerepareerd. Op die manier heeft u snel uw tablet weer gerepareerd terug. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het vervelend is om een apparaat voor een langere tijd te missen, dit hoeft niet met de klaar-terwijl-u-wacht service. Neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte en geniet tijdens de reparatie van een bak koffie of thee. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi. Kom langs met of zonder afspraak en parkeer voor de deur!

24-uurs service

Wanneer u niet langs een van onze Fixers Servicepunten kunt komen kunt u voor de 24-uurs service kiezen. Dit houdt in dat uw tablet binnen 24 uur na ontvangst wordt onderzocht, gerepareerd en teruggestuurd. Op die manier heeft u ondanks dat u niet langs kunt komen uw Samsung Galaxy Tab S snel terug. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van onze ophaalservice. Wanneer u het voor 16:30 uur invult wordt uw tablet de volgende dag opgehaald voor een Samsung Galaxy Tab S reparatie. Liever zelf opsturen? Dat kan ook, vergeet dan niet het in te vullen en mee te sturen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores