0880040900
Fixers ingang

Almere

Marktmeesterstraat 81-83, 1315GB Almere
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Heb je jouw telefoon laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Of laadt je telefoon niet meer goed op? Werkt de koptelefoonaansluiting niet meer? Of heeft een ander defect? Dat is geen probleem voor Fixers! Wij onderzoeken en repareren graag jouw defect van je telefoon.

Telefoon reparatie Almere

Fixers heeft veel onderdelen op voorraad waardoor onze monteurs gelijk kunnen beginnen aan een telefoon reparatie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring waardoor bijna elk telefoon defect bekend is. Heb je jouw telefoon in het water laten vallen? Geen paniek, Fixers reinigt voor slechts € 29,- jouw telefoon en onderzoekt daarna kosteloos wat er eventueel defect is. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze vestingen? Kies dan voor onze . Op elke reparatie krijg je 3 maanden garantie!

Ophaalservice

Wanneer je niet in de buurt van een vestiging van Fixers woont is de is goede optie op jouw telefoon te laten repareren. Zo snel mogelijk na ontvangst onderzoeken en repareren wij jouw smartphone. Zo weet je altijd van tevoren wat een telefoon reparatie gaat kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Via twee verschillende manieren kan je er voor zorgen dat jouw Smartphone terechtkomt bij Fixers, namelijk met behulp van onze.

Kies je voor de , dan komt PostNL graag jouw telefoon ophalen. Het enige wat je moet doen is er voor zorgen dat je op een plek bent gedurende die dag. Zijn de reparatiekosten van jouw telefoon boven de € 89,-, dan betaal je slechts € 7,95 voor de retourzending. Wanneer hier geen sprake van is betaalt u eveneens € 7,95 voor het ophalen.

Zelf opsturen

Kan je niet gedurende de dag op een plek zijn? Kies er dan voor om je telefoon . Verpak jouw telefoon goed en vul alle benodigde gegevens in op het . Het is slim om het pakketje aangetekend te versturen, op die manier is jouw toetsel tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Bij Fixers werken gecertificeerde monteurs die jarenlange ervaring hebben als het gaat om telefoon reparaties. Vrijwel elk defect is te repareren, Fixers repareert alleen maar met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen bieden wij op elke reparatie 3 maanden garantie. Fixers biedt:

  • Snelle en vakkundige reparatie
  • Onderzoek
  • 3 maanden garantie
  • Snelle service
  • Smart service with a smile!

Heb je vragen voor Fixers? Stuur dan een mail of via het . Kijk voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores