0880040900

Almere

Marktmeesterstraat 81-83, 1315GB Almere
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Of laadt uw telefoon niet meer goed op? Werkt de koptelefoonaansluiting niet meer? Of heeft een ander defect? Dat is geen probleem voor Fixers! Wij onderzoeken en repareren graag uw defect van uw telefoon.

Telefoon reparatie Almere

Fixers heeft veel onderdelen op voorraad waardoor onze monteurs gelijk kunnen beginnen aan een telefoon reparatie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring waardoor bijna elk telefoon defect bekend is. Heeft u uw telefoon in het water laten vallen? Geen paniek, Fixers reinigt voor slechts € 29,- uw telefoon en onderzoekt daarna kosteloos wat er eventueel defect is. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze vestingen? Kies dan voor onze . Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie!

Ophaalservice

Wanneer je niet in de buurt van een vestiging van Fixers woont is de is goede optie op uw telefoon te laten repareren. Zo snel mogelijk na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw smartphone. Zo weet u altijd van tevoren wat een telefoon reparatie gaat kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Via twee verschillende manieren kunt u er voor zorgen dat uw Smartphone terechtkomt bij Fixers, namelijk met behulp van onze of u .

Kiest u voor de , dan komt PostNL graag uw telefoon ophalen. Het enige wat u moet doen is er voor zorgen dat u op een plek bent gedurende die dag. Zijn de reparatiekosten van uw telefoon boven de € 89,-, dan betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending. Wanneer hier geen sprake van is betaalt u eveneens € 7,95 voor het ophalen.

Zelf opsturen

Kunt u niet gedurende de dag op een plek zijn? Kies er dan voor om uw telefoon . Verpak uw telefoon goed en vul alle benodigde gegevens in op het . Het is slim om het pakketje aangetekend te versturen, op die manier is uw toetsel tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Bij Fixers werken gecertificeerde monteurs die jarenlange ervaring hebben als het gaat om telefoon reparaties. Vrijwel elk defect is te repareren, Fixers repareert alleen maar met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen bieden wij op elke reparatie 3 maanden garantie. Fixers biedt:

  • Snelle en vakkundige reparatie
  • Onderzoek
  • 3 maanden garantie
  • Snelle service
  • Smart service with a smile!

Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail of via het . Kijk voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.