Telefoon reparatie Almere

  Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Of laadt uw telefoon niet meer goed op? Werkt de koptelefoonaansluiting niet meer? Of heeft een ander defect? Dat is geen probleem voor Fixers! Wij onderzoeken en repareren graag uw defect van uw telefoon.

  Meld hier je reparatie aan

  Telefoon reparatie Almere

  Fixers heeft veel onderdelen op voorraad waardoor onze monteurs gelijk kunnen beginnen aan een telefoon reparatie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring waardoor bijna elk telefoon defect bekend is. Heeft u uw telefoon in het water laten vallen? Geen paniek, Fixers reinigt voor slechts € 29,- uw telefoon en onderzoekt daarna kosteloos wat er eventueel defect is. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze vestingen? Kies dan voor onze . Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie!

  24-uurs service

  Wanneer je niet in de buurt van een vestiging van Fixers woont is de is goede optie op uw telefoon te laten repareren. Binnen 24 uur na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw smartphone. Zo weet u altijd van tevoren wat een telefoon reparatie gaat kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Via twee verschillende manieren kunt u er voor zorgen dat uw Smartphone terechtkomt bij Fixers, namelijk met behulp van onze of u .

  Ophaalservice

  Kiest u voor de , dan komt PostNL graag uw telefoon ophalen. Het enige wat u moet doen is er voor zorgen dat u op een plek bent gedurende die dag. Zijn de reparatiekosten van uw telefoon boven de € 89,-, dan betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending. Wanneer hier geen sprake van is betaalt u eveneens € 7,95 voor het ophalen.

  Zelf opsturen

  Kunt u niet gedurende de dag op een plek zijn? Kies er dan voor om uw telefoon . Verpak uw telefoon goed en vul alle benodigde gegevens in op het . Het is slim om het pakketje aangetekend te versturen, op die manier is uw toetsel tot € 500,- verzekerd.

  Fixers

  Bij Fixers werken gecertificeerde monteurs die jarenlange ervaring hebben als het gaat om telefoon reparaties. Vrijwel elk defect is te repareren, Fixers repareert alleen maar met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen bieden wij op elke reparatie 12 maanden garantie. Fixers biedt:

  • Snelle en vakkundige reparatie
  • Kosteloos onderzoek
  • 12 maanden garantie
  • 24-uurs service
  • Smart service with a smile!

  Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail of via het . Kijk voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap