0880040900

Telefoon reparatie Arnhem

Meld je reparatie aan

Is uw telefoon kapot na een val of aanraking met water? Kom dan snel naar Fixers! Onze monteurs repareren verschillende typen telefoons. Of het nu gaat om een kapot scherm, camera, oorluidspreker, WiFi-antenne of een ander defect. De monteurs van Fixers staan voor u klaar zodat u snel het gebruiksgemak van uw telefoon terug hebt.

Opstuur service

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Maak gebruik van onze opstuur service en kies voor de ophaalservice of stuur uw telefoon naar ons op. Na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw telefoon. Wanneer het defect is vastgesteld communiceren wij meteen de reparatiekosten. Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Zo zijn de reparatietarieven van Fixers vrijwel meteen duidelijk, mocht dit niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ophaalservice

Kies voor de ophaalservice wanneer u graag uw toestel wilt laten ophalen. Zo komt PostNL graag voor ons uw telefoon ophalen op een door u gekozen plek. U betaalt enkel € 7,95 voor het terugsturen van uw telefoon, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Na reparatie wordt uw telefoon goed verpakt en opgestuurd. Zo heeft u snel uw gerepareerde telefoon terug.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon op te sturen naar de hoofdvestiging van Fixers. Vergeet met het opsturen het ingevulde opstuurformulier niet, hier staan belangrijke gegevens op voor de reparatie en de retourzending. Stuur het pakket altijd aangetekend op, zo is een aangetekend pakket altijd tot € 500,- verzekerd. Kies voor Fixers en stuur uw telefoon op!

Vakkundige telefoon reparatie Arnhem

Voor een vakkundige telefoon reparatie Arnhem bent u bij Fixers aan het juiste adres, of het nu gaat om een , of een andere type . De monteurs van Fixers repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen geeft Fixers na elke reparatie 3 maanden garantie.

Fixers

Fixers is reparatiespecialist voor uw telefoon, tablet en laptop. Fixers gaat geen uitdaging uit de weg en kan hierdoor vrijwel elk defect repareren. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Een afspraak maken voor een reparatie is niet nodig. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores