0880040900

Breda

Wilhelminastraat 1, 4818SB Breda
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Telefoon reparatie Breda

Het kan gebeuren dat u uw telefoon laat vallen waardoor je telefoon niet meer bruikbaar is geworden. Regelmatig krijgen we te horen dat een telefoon traag is geworden. Hierdoor is het in sommige gevallen niet meer leuk om je telefoon te gebruiken. Het voordeel is dat we tegenwoordig in Breda elke telefoon dezelfde dag nog kunnen repareren. Als we deze reparatie uitvoeren krijg je altijd 3 maanden garantie.

Heeft u uw telefoon laten vallen? Of is uw telefoon ontzettend traag? Dan helpen wij u graag met een snelle telefoon reparatie Breda en omgeving. Wij kunnen uw telefoon vaak dezelfde dag nog repareren inclusief 3 maanden garantie. Heeft u interesse in een telefoon reparatie Breda? dan kunt u bij ons binnenstappen zonder afspraak. Door onze gespecialiseerde monteurs kunnen wij uw apparaat razendsnel maar natuurlijk ook nog is kwalitatief hoogstaand repareren.

Voordat u het door heeft staat uw geliefde apparaat weer gereed! Na de reparatie ontvangt u van ons 3 maanden garantie. Zo komt u nooit voor onverwachte defecten te staan. Wel zo fijn, lijkt ons. Interesse in een telefoon reparatie Breda? U bent 6 dagen per week bij ons repair store welkom. Tot snel!

Telefoon reparatie Breda

Als u voor een telefoon reparatie Breda kiest, dan kiest u voor gemak en service. Terwijl u geniet van een heerlijke bak koffie wordt uw geliefde telefoon gerepareerd. Zelfs voordat u het door heeft staat uw telefoon weer gereed! U ontvangt na de reparatie uiteraard 6 maanden uitgebreide servicegarantie van Fixers. Zo kunt u er vanuit gaan dat de telefoon reparatie Breda vakkundig en zorgvuldig is uitgevoerd. En natuurlijk komt u met de service nooit voor onverwachte defecten te staan.

Mocht dat wel het geval zijn? Dan repareren wij deze geheel kosteloos. Wilt u toch liever eerst een gezicht bij het verhaal? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 004 0900. Zij zullen u helpen met alle problemen of vragen.

Smartphone en telefoon reparatie Breda

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor uw iPhone reparatie Breda. Wij hebben bijna alle onderdelen voor uw telefoon reparatie Breda op voorraad zodat u snel weer door kunt. U moet natuurlijk bereikbaar blijven! Kom nu langs bij ons repair store en wordt direct geholpen.

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw telefoon reparatie Breda? Bel dan met onze monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! U kunt natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons repair store.

Schade aan je telefoon in Breda

Het kan iedereen gebeuren, en meestal gebeurt het op momenten dat je het totaal niet verwacht. Je zit lekker te eten en laat je mobiele telefoon op de hoek van de tafel liggen. Plots gebeurt er iets en ligt je telefoon op de grond. Je hoort aan het geluid dat het niet goed is en je kijkt en ziet tot je schrik dat heel het scherm is gebarsten. In sommige gevallen kun je nog goed kijken naar je scherm en is het een klein barstje, toch worden deze barstjes grote barsten naar verloop van tijd. Het is dan ook aan te bevelen om je telefoon zo snel mogelijk te laten repareren door Fixers Breda. Want je mobiele telefoon loopt meer risico op waterschade met een gebroken en gebarsten scherm.

Bovendien is het zonde om met een kapotte telefoon te lopen, ook als je andere problemen aan je mobiele telefoon hebt opgelopen en als je deze schadegevallen wilt laten repareren kun je bij ons terecht in Breda.