Telefoon reparatie Den Bosch

  Voor elk type telefoon reparatie komt u naar Fixers. Dankzij jaren ervaring kunnen wij elke telefoon defect repareren. Dus werkt uw camera niet meer, is het scherm gebarsten, werkt je microfoon niet meer of een ander defect? De monteurs van Fixers lossen het graag op, ‘we simply make people happy!’.

  Adres Fixers 's-Hertogenbosch

  Balkweg 3
  5232 BT Den Bosch
  0880040900

  KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

  Openingstijden Fixers 's-Hertogenbosch

  Maandag: 09:00-18:00
  Dinsdag
  : 09:00-18:00
  Woensdag
  : 09:00-18:00
  Donderdag
  : 09:00-18:00
  Vrijdag
  : 09:00-18:00
  Zaterdag
  : 09:00-18:00
  Zondag
  : Gesloten

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle telefoon reparatie Den Bosch

  Fixers is bekend met elk type smartphone, hierdoor kunnen onze monteurs alle telefoon defecten oplossen. Voor een telefoon reparatie kunt u kiezen uit de ‘smart service’ van Fixers. Kom langs en kies voor de of maak gebruik van de .

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  Met de klaar-terwijl-wacht service is uw telefoon voor u het weet weer gerepareerd. Kom langs met of zonder afspraak, parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze comfortabele wachtruimte. Hier kunt u gebruikmaken van onze gratis WiFi, koffie en thee. Uw telefoon wordt gerepareerd terwijl u zit te wachten!

  24-uurs service

  Wanneer wij uw toestel ontvangen beginnen wij met het onderzoek van uw telefoon. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gerepareerde telefoon goed verpakt en gereed gemaakt voor de retourzending. Voordat onze monteurs een reparatie uitvoeren worden de reparatiekosten allereerst gecommuniceerd. Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Fixers nooit voor verassingen te staan. Kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel zelf op wanneer u gebruik wilt maken van de .

  Ophaalservice

  Vul het snel in wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice. Een koeriersdienst komt voor ons uw toestel ophalen op een door u gekozen plek. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt het toestel de volgende dag al opgehaald.

  Opsturen

  U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Pak uw toestel dan goed in en stuur het ingevulde mee. Daarnaast raden wij aan om een telefoon altijd aangetekend op te sturen, uw pakket is dan tot € 500,- verzekerd.

  Fixers

  Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om . Dankzij deze kennis en kunde bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd met de klaar-terwijl-u-wacht service. Reparaties worden uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd, op elke reparatie krijgt u ook 12 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat u bij ons terecht kan voor een en ? Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen 073 737 01 44 en mailen naar , ook kunt u gebruik maken van het .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap