0880040900

Telefoon reparatie Den Haag

Meld je reparatie aan

Is het scherm van uw toestel gebarsten? Werkt de camera van uw Smartphone niet meer? Of herkent u een ander defect waar een telefoon reparatie voor nodig is? Fixers is er voor elk defect, onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar, oftewel ‘Smart service with a smile’.

Vakkundige telefoon reparatie Den Haag

Voor een snelle en vakkundige reparatie komt u naar Fixers. De monteurs repareren uw telefoon met hoogste kwaliteit onderdelen zodat uw telefoon na reparatie weer als nieuw is. Vrijwel elk telefoon defect is bekend bij onze monteurs dankzij jaren ervaring. Kom dus gauw langs of kies voor de wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen.

24-uurs service

De 24-uurs optie is een slimme keuze wanneer u niet in de buurt van Fixers woont voor uw telefoon reparatie. Zo zijn wij er ook voor u als u niet in de buurt woont. Met de 24-uurs service heeft u uw telefoon weer snel gerepareerd terug. Zo wordt uw toestel na ontvangst onderzocht en gerepareerd binnen 24 uur. Kies snel voor de of stuur uw toestel zelf op.

Ophaalservice

Wij komen graag uw toestel ophalen op een door u gekozen plek voor een telefoon reparatie Den Haag. Het enige wat u hoeft te doen is het in te vullen. U kiest de plek en PostNL komt uw telefoon op de door u gekozen plek ophalen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt het toestel de volgende dag al opgehaald. Voor een snelle reparatieservice bent u dus bij Fixers aan het juiste adres.

Zelf opsturen

Pak uw toestel goed in wanneer u uw toestel liever zelf opstuurt naar Fixers. Bescherm uw telefoon goed om verder onnodige schade te voorkomen. Vul het in en stuur het mee met uw defecte telefoon. Stuur het pakket altijd aangetekend op wanneer u het naar het postkantoor brengt. Zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor elk type . Wist u trouwens ook dat wij dé partij zijn voor uw tablet en laptop reparatie? Wij repareren uitsluitend met 100% hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Neem gauw contact met ons op voor vragen of meer informatie. U kunt ons vrijblijvend bellen, mailen en gebruikmaken van het . Klik voor alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores