Telefoon reparatie Dordrecht

  Smartphones zijn er in allerlei soorten maten en kleuren. Zo ook schades! Fixers is bekend met al deze verschillende soorten schades en staat dan ook klaar om ze voor u te repareren. Voor een telefoon reparatie Dordrecht kunt u gebruik maken van de 24-uurs service. Fixers repareert met hoogste kwaliteit onderdelen en biedt 12 maanden garantie. Dus wilt u uw ? Kies voor Fixers!

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle telefoon reparatie Dordrecht

  Voor een snelle telefoon reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor de 24-uurs service heeft u uw gerepareerde telefoon binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd terug. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is wanneer u uw telefoon voor een lange tijd kwijt bent. Met de 24-uurs service is dat niet het geval.

  24-uurs service

  Ophaalservice

  Graag uw telefoon laten ophalen op een geselecteerde plek? Geen probleem voor Fixers! Vul het in en uw toestel wordt door een koeriersdienst opgehaald. Zo heeft Fixers zijn partner gevonden bij PostNL, zij komen voor ons uw toestel ophalen op de door u gekozen plek. Wilt u dat het toestel snel wordt opgehaald en is het nog geen half 5 geweest? Vul dan het formulier snel in! Wanneer het formulier ingevuld voor 16:30 uur wordt verzonden wordt uw toestel de volgende dag opgehaald. Na ontvangst beginnen wij gelijk met onderzoek, reparatie en het klaar maken van de retourzending.

  Opsturen

  Liever zelf opsturen naar onze hoofdvestiging? Dat kan ook met behulp van het . Vul het opstuurformulier in en stuur het mee met uw defecte telefoon. Breng het pakket naar het postkantoor, stuur uw toestel altijd aangetekend op. Zo is een aangetekend pakketje tot € 500,- verzekerd.

  Fixers

  Elk type smartphone is bekend bij Fixers voor een . Zo hebben de monteurs van Fixers jaren ervaring als het gaat om smartphone reparaties. Maar wist u ook al dat wij gespecialiseerd zijn in uw en ? Voor vragen of meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel, stuur een mail of maak gebruik van het .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap