0880040900

Telefoon reparatie Eindhoven

Meld je reparatie aan

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wist u dat mannen vaker last hebben van schade aan hun telefoon dan vrouwen? Het is echt waar! Maar gelukkig repareert Fixers alle smartphone schades. Bezoek een van de Fixers stores of kies voor de 24-uurs service.

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze Fixers stores te komen kunt u kiezen voor de . Dit houdt in dat onze monteurs na ontvangst uw telefoon repareren en retour sturen binnen 24 uur. U kunt kiezen uit twee opties: of .

Ophaalservice

Wilt u dat uw telefoon op wordt gehaald? PostNL komt voor ons graag uw toestel ophalen op de door u gekozen plek. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen). Het enige wat u moet doen is een invullen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en opstuurt komen wij uw toestel de volgende dag al ophalen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Fixers? Verpak uw telefoon dan goed met het ingevulde en stuur het naar ons op. Wanneer u uw telefoon aangetekend verzendt is het verzekerd tot € 500,-. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending van uw gerepareerde telefoon.

Vakkundige telefoon reparatie Eindhoven

Bij ons zijn alle prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht dit niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om telefoon reparaties. Zij kunnen hierdoor vrijwel elke telefoon defect repareren.

Fixers

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw telefoon? Dan is Fixers datgene wat u zoekt. Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast bieden wij een snelle service met onze klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u een van onze stores bezoekt en de 24-uurs service. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of Fixers? Neem dan met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap