0880040900

Telefoon reparatie Eindhoven

Meld je reparatie aan

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wist u dat mannen vaker last hebben van schade aan hun telefoon dan vrouwen? Het is echt waar! Maar gelukkig repareert Fixers alle smartphone schades. Bezoek een van de Fixers stores of kies voor de 24-uurs service.

Kies het juiste type device

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze Fixers stores te komen kunt u kiezen voor de . Dit houdt in dat onze monteurs na ontvangst uw telefoon repareren en retour sturen binnen 24 uur. U kunt kiezen uit twee opties: of .

Ophaalservice

Wilt u dat uw telefoon op wordt gehaald? PostNL komt voor ons graag uw toestel ophalen op de door u gekozen plek. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen). Het enige wat u moet doen is een invullen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en opstuurt komen wij uw toestel de volgende dag al ophalen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Fixers? Verpak uw telefoon dan goed met het ingevulde en stuur het naar ons op. Wanneer u uw telefoon aangetekend verzendt is het verzekerd tot € 500,-. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending van uw gerepareerde telefoon.

Vakkundige telefoon reparatie Eindhoven

Bij ons zijn alle prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht dit niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om telefoon reparaties. Zij kunnen hierdoor vrijwel elke telefoon defect repareren.

Fixers

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw telefoon? Dan is Fixers datgene wat u zoekt. Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast bieden wij een snelle service met onze klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u een van onze stores bezoekt en de 24-uurs service. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of Fixers? Neem dan met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons .

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap