0880040900

Telefoon reparatie Eindhoven

Meld je reparatie aan

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wist u dat mannen vaker last hebben van schade aan hun telefoon dan vrouwen? Het is echt waar! Maar gelukkig repareert Fixers alle smartphone schades. Bezoek een van de Fixers stores of kies voor de 24-uurs service.

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze Fixers stores te komen kunt u kiezen voor de . Dit houdt in dat onze monteurs na ontvangst uw telefoon repareren en retour sturen binnen 24 uur. U kunt kiezen uit twee opties: of .

Ophaalservice

Wilt u dat uw telefoon op wordt gehaald? PostNL komt voor ons graag uw toestel ophalen op de door u gekozen plek. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen). Het enige wat u moet doen is een invullen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en opstuurt komen wij uw toestel de volgende dag al ophalen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Fixers? Verpak uw telefoon dan goed met het ingevulde en stuur het naar ons op. Wanneer u uw telefoon aangetekend verzendt is het verzekerd tot € 500,-. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending van uw gerepareerde telefoon.

Vakkundige telefoon reparatie Eindhoven

Bij ons zijn alle prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht dit niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om telefoon reparaties. Zij kunnen hierdoor vrijwel elke telefoon defect repareren.

Fixers

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw telefoon? Dan is Fixers datgene wat u zoekt. Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast bieden wij een snelle service met onze klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u een van onze stores bezoekt en de 24-uurs service. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of Fixers? Neem dan met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap