Telefoon reparatie Enschede

  Heeft u een telefoon thuis liggen die niet meer werkt? Loopt u nu met een oude telefoon rond? Laat uw telefoon dan maken door Fixers. Met onze snelle en vakkundige reparatieservice kunt u weer gebruik maken van uw telefoon zoals u gewend bent. Kom langs bij Fixers of kies voor onze .

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle en vakkundige telefoon reparatie Enschede

  Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met verschillende typen Smartphone reparaties. Wanneer u niet zeker weet waar de schade van uw telefoon zit onderzoeken wij kosteloos (m.u.v. vochtschade) het defect op. Heeft u vochtschade? Voor € 29,- reinigen wij graag uw telefoon. Of het nu gaat om een een of een ander type model, Fixers repareert elk defect en is bekend met vrijwel alle typen smartphones.

  24-uurs service

  Een afspraak maken voor een telefoon reparatie is bij Fixers niet nodig. U kunt altijd langskomen of kiezen voor de . Met de heeft u twee opties: of .

  Ophaalservice

  Wanneer u kiest voor de komt PostNL graag uw telefoon ophalen. Na ontvangst repareren wij uw telefoon binnen 24 uur. Allereerst gaan wij op zoek naar het defect, communiceren wij de reparatiekosten en gaan wij pas over tot reparatie na akkoord. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen. Mochten de reparatiekosten onder € 89,- liggen? Dan betaalt u eveneens € 7,95 voor de ophaalservice.

  Opsturen

  U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf naar ons . Wij raden dan altijd aan om het toestel goed te verpakken en dat men aan de buitenkant niet kan zien dat het gaat om een Smartphone. Het enige wat u moet doen is het invullen, hier op staan alle benodigde gegevens op. Kies er voor om uw pakketje aangetekend op te sturen, dan is het pakketje tot € 500,- verzekerd. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending.

  Fixers

  Fixers biedt een snelle reparatieservice, 12 maanden garantie, kosteloos onderzoek en nog veel meer. Door onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel elk defect aan een telefoon meteen oplossen. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te , te of gebruik te maken van het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap