0880040900

Telefoon reparatie Enschede

Meld je reparatie aan

Heeft u een telefoon thuis liggen die niet meer werkt? Loopt u nu met een oude telefoon rond? Laat uw telefoon dan maken door Fixers. Met onze snelle en vakkundige reparatieservice kunt u weer gebruik maken van uw telefoon zoals u gewend bent. Kom langs bij Fixers of kies voor onze .

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Enschede

Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met verschillende typen Smartphone reparaties. Wanneer u niet zeker weet waar de schade van uw telefoon zit onderzoeken wij het defect op. Heeft u vochtschade? Voor € 29,- reinigen wij graag uw telefoon. Of het nu gaat om een een of een ander type model, Fixers repareert elk defect en is bekend met vrijwel alle typen smartphones.

Ophaalservice

Wanneer u kiest voor de komt PostNL graag uw telefoon ophalen. Na ontvangst repareren wij uw telefoon zo snel mogelijk na ontvangst. Allereerst gaan wij op zoek naar het defect, communiceren wij de reparatiekosten en gaan wij pas over tot reparatie na akkoord. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen. Mochten de reparatiekosten onder € 89,- liggen? Dan betaalt u eveneens € 7,95 voor de ophaalservice.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf naar ons . Wij raden dan altijd aan om het toestel goed te verpakken en dat men aan de buitenkant niet kan zien dat het gaat om een Smartphone. Het enige wat u moet doen is het invullen, hier op staan alle benodigde gegevens op. Kies er voor om uw pakketje aangetekend op te sturen, dan is het pakketje tot € 500,- verzekerd. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending.

Fixers

Fixers biedt een snelle reparatieservice, 3 maanden garantie, kosteloos onderzoek en nog veel meer. Door onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel elk defect aan een telefoon meteen oplossen. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te , te of gebruik te maken van het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap