0880040900

Smartphone reparatie Heemstede - Fixers Nederland

Meld je reparatie aan

Smartphone reparatie Heemstede

Heeft uw iPhone of een Samsung Galaxy problemen met opladen of doet de wifi het niet meer? Breng hem dan naar Fixers.nl! Uw smartphone reparatie Heemstede wordt door ons namelijk in 30 minuten afgerond! Zonder afspraak kunt u gewoon langskomen op ons servicepunt waar een monteur u verder zal helpen met uw smartphone reparatie Heemstede. U kunt vervolgens plaatsnemen in onze lounge terwijl de betreffende monteur er voor zorgt dat uw smartphone reparatie Heemstede gelijk uitgevoerd wordt.

Smartphone reparatie Heemstede

Wat kan Fixers.nl voor u betekenen? Een vakkundige reparatie in slechts een half uurtje! En dat terwijl u kunt ontspannen met een krant in onze lounge! Terwijl u wacht is de monteur bezig met uw smartphone reparatie Heemstede. Alle monteurs van Fixers.nl hebben trainingen gehad voor de reparaties van tablets en smartphones. Zo weet u zeker dat er altijd een ervaren persoon aan uw tablet of smartphone werkt. Op de smartphone reparatie Heemstede zelf krijgt u vervolgens 3 maanden garantie!

Nokia reparatie Heemstede

Op zoek naar een Nokia reparatie Heemstede? Dan kunt u ook gewoon bij Fixers.nl terecht! De meeste onderdelen voor uw Nokia smartphone zijn in het centrale magazijn van Fixers.nl gewoon op voorraad. Dankzij deze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij de reparatie van uw Nokia ook binnen een half uur uitvoeren. Voor deze reparatie is het wel nodig om een afspraak te maken, op die manier kunnen wij er voor zorgen dat de juiste onderdelen op tijd binnen zijn. Scheelt weer, toch?

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw smartphone? Bel dan met onze monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! Toch liever een gezicht bij het verhaal? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons repair store.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1216 reviews op trustpilot
Sanne van der Poel
4 maart 2021
Geweldige service van Fixers!

Geweldige service van Fixers! De ophaalservice was geweldig en bood mij mogelijkheden om geholpen te worden (ik heb geen auto). Het was snelle service, super netjes en zeer blij met het eindresultaat. Ik ben erg voorzichtig met mijn Apple apparatuur dus vond het wel spannend maar uiteindelijk erg blij met de keuze on voor Fixers te kiezen!! - Sanne

Nick Preusterink
4 maart 2021
Goede service en ze houden je op de hoogte

Goede service, snel opgelost. En ze houden je op de hoogte van de status van je product. Perfect.

John Cenas
3 maart 2021
Snelle service

Snelle service, top!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap