0880040900

Smartphone reparatie Heemstede - Fixers Nederland

Meld je reparatie aan

Smartphone reparatie Heemstede

Heeft uw iPhone of een Samsung Galaxy problemen met opladen of doet de wifi het niet meer? Breng hem dan naar Fixers.nl! Uw smartphone reparatie Heemstede wordt door ons namelijk in 30 minuten afgerond! Zonder afspraak kunt u gewoon langskomen op ons servicepunt waar een monteur u verder zal helpen met uw smartphone reparatie Heemstede. U kunt vervolgens plaatsnemen in onze lounge terwijl de betreffende monteur er voor zorgt dat uw smartphone reparatie Heemstede gelijk uitgevoerd wordt.

Smartphone reparatie Heemstede

Wat kan Fixers.nl voor u betekenen? Een vakkundige reparatie in slechts een half uurtje! En dat terwijl u kunt ontspannen met een krant in onze lounge! Terwijl u wacht is de monteur bezig met uw smartphone reparatie Heemstede. Alle monteurs van Fixers.nl hebben trainingen gehad voor de reparaties van tablets en smartphones. Zo weet u zeker dat er altijd een ervaren persoon aan uw tablet of smartphone werkt. Op de smartphone reparatie Heemstede zelf krijgt u vervolgens 3 maanden garantie!

Nokia reparatie Heemstede

Op zoek naar een Nokia reparatie Heemstede? Dan kunt u ook gewoon bij Fixers.nl terecht! De meeste onderdelen voor uw Nokia smartphone zijn in het centrale magazijn van Fixers.nl gewoon op voorraad. Dankzij deze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij de reparatie van uw Nokia ook binnen een half uur uitvoeren. Voor deze reparatie is het wel nodig om een afspraak te maken, op die manier kunnen wij er voor zorgen dat de juiste onderdelen op tijd binnen zijn. Scheelt weer, toch?

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw smartphone? Bel dan met onze monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! Toch liever een gezicht bij het verhaal? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons repair store.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap