0880040900

Telefoon reparatie Heemstede

Meld je reparatie aan

Telefoon reparatie Heemstede

Is uw geliefde telefoon kapot? Dan bent u op zoek naar een snelle en voordelige smartphone reparatie! Voor een professionele telefoon reparatie komt u naar Fixers. In ons repair store kunt u zonder afspraak langskomen. En terwijl u geniet van een verse kop koffie wordt uw telefoon reparatie uitgevoerd. Binnen 1-3 werkdagen is uw telefoon reparatie uitgevoerd en is uw telefoon weer als nieuw. Daarbij krijgt u ook nog eens 3 maanden garantie. Voor de beste en snelste telefoon reparatie in de buurt van Heemstede komt u naar Fixers. Selecteer hieronder voor meer informatie uw telefoon.

Professionele telefoon reparatie

Wanneer u kiest voor een telefoon reparatie bij Fixers.nl dan kiest u voor service en gemak. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben ervaring met de reparatie van alle soorten telefoons. Voor een telefoon reparatie bent u dus bij Fixers aan het juiste adres. Terwijl u geniet van een goede bak koffie in onze lounge repareren onze monteurs binnen 1-3 werkdagen uw telefoon. Ook krijgt u altijd 3 maanden garantie op uw telefoon reparatie telefoon.

Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap