0880040900

Smartphone reparatie Hillegom

Meld je reparatie aan

smartphone reparatie Hillegom

Komt u uit Hillegom en is uw smartphone toe aan een reparatie? Is het scherm gebarsten of is uw accu defect? Kom langs bij Fixers.nl zonder afspraak en wordt direct geholpen. Wij zorgen voor uw smartphone reparatie terwijl u geniet van een goede bak koffie. Kom nu naar ons repair store in Nieuw-Vennep!


Als u langskomt voor een smartphone reparatie dan zorgen wij ervoor dat uw telefoon zo relaxed mogelijk wordt gerepareerd. Terwijl u geniet van een goede bak koffie in onze lounge repareren onze monteurs uw iPhone of Samsung telefoon. Ook krijgt u 3 maanden garantie op uw Smartphone reparatie. Zo kunt u er van uit gaan dat de reparatie van uw iPhone of Samsung goed geregeld wordt! Heeft u nog vragen over uw telefoon reparatie in de buurt van Hillegom? Bel dan met 088 004 0900

iPhone reparatie in de buurt van Hillegom

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor uw iPhone reparatie. Wij hebben bijna alle onderdelen voor uw iPhone op voorraad zodat u snel weer door kunt. U moet natuurlijk wel bereikbaar blijven! Kom nu langs bij ons repair store en wordt direct geholpen.

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw smartphone? Bel dan met onze klantenservice via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! U kunt natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons repair store.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap