0880040900

Telefoon reparatie Hillegom

Meld je reparatie aan

Telefoon reparatie in de buurt van Hillegom

Heeft uw smartphone val of stootschade? Of weet u niet wat er aan de hand is? Kom dan naar Fixers.nl voor uw telefoon reparatie. Wij voeren alle smartphone reparaties uit binnen 24 uur, en dat zelfs inclusief 3 maanden garantie. Bekijk onderstaande knoppen voor meer informatie over uw telefoon reparatie Nieuw-Vennep.

Heeft u vragen over de reparatie van uw smartphone? Bel dan met 088 004 0900. Onze monteurs helpen u graag verder!

Klaar terwijl u wacht!

Ook onze monteurs snappen natuurlijk dat u niet lang zonder telefoon kunt. Daarom hebben wij de klaar-terwijl-u-wacht service. Dit houd in dat u meestal op de reparatie kunt wachten! Deze telefoon reparatie duurt ongeveer 30 minuten, en zelfs inclusief 3 maanden garantie. Zo kunt u weer snel genieten van uw geliefde smartphone.

Op iedere reparatie heeft u 3 maanden uitgebreide servicegarantie. Dit houd in dat u op elk moment kunt binnenstappen zodra er een probleem is met de telefoon!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap