0880040900

Blaricum

Torenlaan 9, 1261GA Blaricum
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Telefoon reparatie Huizen

Op zoek naar een telefoon reparatie in Huizen? Bekijk onze vernieuwde winkel in Blaricum van Fixers, al jarenlang dé bekendste reparatiewinkel in Blaricum en omgeving. Wij helpen je binnen no time met de reparatie van jouw telefoon uit Huizen en zorgen er voor dat je dezelfde dag nog met een gerepareerde telefoon terug naar Huizen kan. Laat je telefoon reparatie Huizen uitvoeren bij Fixers, die bekend is met alle verschillende merken en daarnaast ook beschikt over gecertificeerde repair speclialisten, waardoor jouw telefoon uit Huizen in goede handen is.

Dus zodra je telefoon erg traag is, of als uw telefoon heeft laten vallen en kapot is gegaan? Dan kun je bij ons terecht voor een super snelle telefoon reparatie in Huizen en omgeving. Wij bij Fixers Huizen kunnen uw telefoon vaak dezelfde dag nog repareren. Daarbij leveren we altijd drie maanden garantie. Wil je meer weten over onze reparaties? Dan kun je bij ons terecht en zonder afspraak binnenlopen bij onze vestiging in Huizen. Alle Fixers monteurs zijn gespecialiseerde monteurs met jarenlange ervaring en wij hebben uw apparaat super snel gefixt en ook natuurlijk met hoogstaande kwalitatieve onderdelen.

Huizen Telefoon reparaties

Voordat je kiest voor een telefoon reparatie in Huizen is het goed om te weten dat je kiest voor gemak en een perfecte service. Zodra u binnenbent en uw telefoon reparatie door ons laat verzorgen, kunt u altijd genieten van een heerlijke bak koffie terwijl je telefoon wordt gerepareerd. Voordat u uw bak koffie heeft opgedronken heeft u uw telefoon terug met gloednieuwe 3 maanden garantie. Mocht er iets binnen deze 3 maanden gebeuren met uw telefoon maken wij dit defect voor u. Zo komt u nooit voor onaangename defecten te staan. Is dit toch het geval? Dan repareren wij dit schadegeval geheel kosteloos. Wilt u toch liever eerst een gezicht bij het verhaal? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 004 0900. Zij zullen u helpen met alle problemen of vragen. Uiteraard kunt u uw ook laten informeren door onze specalisten in de winkel van Fixers Huizen aan de nieuwe binnenweg 72.

Smartphone en andere telefoon reparaties

Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht bij een reparatie aan uw telefoon. We hebben namelijk altijd de onderdelen voor uw telefoon reparatie op voorraad. U heeft immers een telefoon om bereikbaar te zijn. En zodra uw telefoon's microfoon niet meer goed werkt of de camerafunctie dan kan dit erg vervelend zijn. Kom in dat geval langs bij onze repair store en dan wordt u direct geholpen.

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw telefoon reparatie Huizen? Bel dan met onze monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! U kunt natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons repair store.

Waarom een Telefoon reparatie door Fixers?

Onze werkwijze is simpel. We staan 6-dagen per week klaar om je telefoon te repareren. We helpen je graag met een kapotte smartphone op een eerlijke en prettige manier. We zoeken bij Fixers namelijk graag naar een oplossing. Op deze manier gaan wij te werken;

  • Transparante en vaste tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
  • Altijd 3 maanden garantie op de reparatie. Als het ware een nieuwe telefoon.
  • Reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen (orginele onderdelen)
  • Onderzoek, erg handig wanneer u niet precies weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice, bijna alle reparaties wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.
  • Professioneel dat zie je; duidelijke uitleg, eerlijk advies.
  • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!

De kosten van een telefoon reparatie in Huizen?

De kosten van deze reparatie aan uw telefoon of smartphone is erg uiteenlopend. De prijs is namelijk afhankelijk per reparatie. Een iPhone 8 scherm is bijvoorbeeld weer anders dan een Samsung scherm. Dit betekend dat we online alle reparaties hebben aangegeven en waarvan u direct kunnen zien wat de reparatiekosten zullen zijn en ook de montage kosten, we laten prijzen altijd inclusief BTW zien.

De kosten van een reparatie aan uw telefoon zijn daarom erg verschillend. De prijs hangt namelijk af van de reparatie. Het voordeel van Fixers is dat we werken met prijzen die all-in zijn. Wat betekend dit concreet? Dat we alle reparatieprijzen en montagekosten inclusief BTW laten zien. Zo zijn de prijzen bij Fixers direct duidelijk. Als je twijfelt of denkt dat dit niet het geval is, kun je direct contact opnemen met specialisten van Fixers. We helpen je altijd graag veder. Weet je de kosten niet? Vul dan de configurator / module in