0880040900

Smartphone reparatie IJmuiden - Fixers

Meld je reparatie aan

Smartphone reparatie in de buurt van IJmuiden

Is uw geliefde smartphone kapot? Dan bent u op zoek naar een snelle en voordelige smartphone reparatie! Voor een professionele smartphone reparatie in de omgeving van IJmuiden komt u naar Fixers. In ons repair stores kunt u zonder afspraak langskomen. En terwijl u geniet van een verse kop koffie wordt uw smartphone reparatie uitgevoerd. Vaak dezelfde dag nog wordt uw smartphone reparatie al uitgevoerd en is uw telefoon weer als nieuw. Daarbij krijgt u ook nog eens 3 maanden garantie. Voor de beste en snelste smartphone reparatie komt u naar Fixers.

Professionele smartphone reparatie

Wanneer u kiest voor een smartphone reparatie bij Fixers.nl dan kiest u voor service en gemak. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben ervaring met de reparatie van alle soorten smartphones. Voor een smartphone reparatie bent u dus bij Fixers aan het juiste adres. Terwijl u geniet van een goede bak koffie in onze lounge repareren onze monteurs dezelfde dag nog uw smartphone. Ook krijgt u altijd 3 maanden garantie op uw Smartphone reparatie.

Tijdens de reparatie kunt u gebruik malen van onze WIFI zodat u door kunt werken.

Is uw iPhone of Samsung smartphone kapot dan komt u natuurlijk naar Fixers. Maar ook voor een Nokia, Huawei, Blackberry of ander merk telefoon zijn wij uw reparatie specialist.

Kom zonder afspraak langs of stuur uw reparatie op. Wanneer u niet in de buurt woont kunt u uw smartphone reparatie via de website aanmelden. Uw smartphone wordt dan gratis en verzekerd verstuurd.

Heeft u nog vragen bel dan met 088 004 0900, u krijgt dan direct een van onze service medewerkers aan de lijn. Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores