0880040900

Smartphone reparatie Katwijk

Meld je reparatie aan

Smartphone reparatie in de buurt van Katwijk

Gebroken beeldscherm of kapotte knoppen? Breng uw smartphone dan naar Fixers! Uw smartphone reparatie wordt door ons namelijk vaak al binnen 1-3 werkdagen afgerond! Wanneer u langskomt bij een van ons repair stores wordt u direct verder geholpen met uw smartphone reparatie. Vervolgens kunt u even een kop koffie drinken in onze lounge en loopt u snel weer de deur uit met een gerepareerde smartphone.

Dat is een speerpunt van Fixers.nl! Wij zorgen ervoor dat uw reparatie binnen 1-3 werkdagen al weer klaar is. Alle monteurs van Fixers.nl hebben speciale training gehad voor de reparatie van onder andere tablets en smartphones. U kunt er dus met gerust hart vanuit gaan dat er altijd een ervaren persoon aan uw tablet of smartphone bezig is. Op de smartphone reparatie zelf ontvangt u vervolgens 3 maanden uitgebreide garantie!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap