0880040900

Telefoon reparatie Nijmegen

Meld je reparatie aan

Voor een telefoon reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. De monteurs van Fixers repareren vrijwel elk telefoon type. Dankzij deze ervaring kunnen zij uw gebarsten scherm, niet goedwerkende microfoon, kapotte luidspreker of een ander defect repareren. ‘We simply make people happy!’ – zo lossen de monteurs het probleem van uw telefoon graag voor u op.

Meld hier je reparatie aan

Snelle telefoon reparatie Nijmegen

Fixers biedt een snelle telefoon reparatie door drie ‘smart services’ aan te bieden. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is wanneer men een telefoon lang moet missen. Tegenwoordig moet men voor alles online kunnen zijn, denk aan werk, familie, vrienden en nog veel meer. Daarom bieden wij snelle reparatieservices aan. Allereerst de klaar-terwijl-u-wacht service waar uw telefoon in de meeste gevallen binnen 30 minuten is gerepareerd. En de 24-uurs service waar uw telefoon binnen 24 uur na ontvangst wordt gerepareerd.

Langskomen of ophaalservice

Klaar-terwijl-u-wacht service

Kies voor de en kom naar een servicepunt van Fixers. Terwijl onze monteurs druk bezig zijn met uw reparatie kunt u plaats nemen in onze comfortabele ontvangstruimte. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi waardoor u eventueel kunt werken, de krant lezen of spelletjes spelen. In de meeste gevallen is een telefoon reparatie Nijmegen binnen 30 minuten uitgevoerd, alvorens de reparatie geven de monteurs aan wanneer het langer mocht duren. Kom dus snel langs, met of zonder afspraak!

Ophaalservice

Wanneer u niet langs een van de Fixers servicepunten kunt komen kunt u kiezen voor de Fixers ophaalservice. Hier komt een koeriersdienst voor ons uw toestel ophalen. Het is dan belangrijk dat u allereerst uw toestel aanmeldt voor reparatie. Vul dus snel het in, wanneer u het verzendt voor 16:30 uur wordt uw toestel de volgende dag al opgehaald. Na ontvangst beginnen onze monteurs gelijk met onderzoek, reparatie en inpakken voor de retourzending. En dat binnen 24 uur! Op die manier heeft u snel uw telefoon gerepareerd thuis.

Liever zelf uw telefoon opsturen naar onze hoofdvestiging? Dat kan ook! Vul het in en stuur het mee op met het goed ingepakte toestel. Stuur het daarnaast aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Wanneer wij uw wordt dat uitsluitend gedaan met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elk reparatieonderdeel 3 maanden garantie. Na een reparatie komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Meld dus snel uw reparatie bij Fixers. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw tablet reparatie en ? Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur een mail, bel of maak gebruik van het .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap