0880040900

Telefoon reparatie Nijmegen

Meld je reparatie aan

Voor een telefoon reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. De monteurs van Fixers repareren vrijwel elk telefoon type. Dankzij deze ervaring kunnen zij uw gebarsten scherm, niet goedwerkende microfoon, kapotte luidspreker of een ander defect repareren. ‘We simply make people happy!’ – zo lossen de monteurs het probleem van uw telefoon graag voor u op.

Meld hier je reparatie aan

Snelle telefoon reparatie Nijmegen

Fixers biedt een snelle telefoon reparatie door drie ‘smart services’ aan te bieden. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is wanneer men een telefoon lang moet missen. Tegenwoordig moet men voor alles online kunnen zijn, denk aan werk, familie, vrienden en nog veel meer. Daarom bieden wij snelle reparatieservices aan. Allereerst de klaar-terwijl-u-wacht service waar uw telefoon in de meeste gevallen binnen 30 minuten is gerepareerd. En de 24-uurs service waar uw telefoon binnen 24 uur na ontvangst wordt gerepareerd.

Langskomen of ophaalservice

Klaar-terwijl-u-wacht service

Kies voor de en kom naar een servicepunt van Fixers. Terwijl onze monteurs druk bezig zijn met uw reparatie kunt u plaats nemen in onze comfortabele ontvangstruimte. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi waardoor u eventueel kunt werken, de krant lezen of spelletjes spelen. In de meeste gevallen is een telefoon reparatie Nijmegen binnen 30 minuten uitgevoerd, alvorens de reparatie geven de monteurs aan wanneer het langer mocht duren. Kom dus snel langs, met of zonder afspraak!

Ophaalservice

Wanneer u niet langs een van de Fixers servicepunten kunt komen kunt u kiezen voor de Fixers ophaalservice. Hier komt een koeriersdienst voor ons uw toestel ophalen. Het is dan belangrijk dat u allereerst uw toestel aanmeldt voor reparatie. Vul dus snel het in, wanneer u het verzendt voor 16:30 uur wordt uw toestel de volgende dag al opgehaald. Na ontvangst beginnen onze monteurs gelijk met onderzoek, reparatie en inpakken voor de retourzending. En dat binnen 24 uur! Op die manier heeft u snel uw telefoon gerepareerd thuis.

Liever zelf uw telefoon opsturen naar onze hoofdvestiging? Dat kan ook! Vul het in en stuur het mee op met het goed ingepakte toestel. Stuur het daarnaast aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Wanneer wij uw wordt dat uitsluitend gedaan met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elk reparatieonderdeel 3 maanden garantie. Na een reparatie komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Meld dus snel uw reparatie bij Fixers. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw tablet reparatie en ? Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur een mail, bel of maak gebruik van het .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap