0880040900

Smartphone reparatie Oegstgeest!

Meld je reparatie aan

Smartphone reparatie in de buurt van Oegstgeest

Heeft uw iPhone een kapotte home button of is het scherm gebroken na een val? Breng uw smartphone dan naar Fixers voor een snelle en vakkundige reparatie! Bij Fixers wordt uw smartphone reparatie vaak al binnen 30 minuten afgerond! Terwijl u wacht kunt u even een kop koffie drinken in onze lounge en een half uur later loopt u de deur uit met een gerepareerde smartphone.

Terwijl u zit te wachten in de lounge is de monteur bezig met uw smartphone reparatie. Dat is de grote kracht van Fixers! Binnen een half uur zorgen wij er voor dat uw smartphone weer klaar is. Alle monteurs van Fixers hebben speciale training gehad voor de reparaties aan alle tablets en smartphones. Zo is er dus altijd een ervaren persoon aan uw tablet of smartphone bezig. Standaard krijgt u 3 maanden garantie op ons reparaties!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap