0880040900
Fixers ingang

Rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40B, 5245NH Rosmalen
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Voor elk type telefoon reparatie komt u naar Fixers. Dankzij jaren ervaring kunnen wij elke telefoon defect repareren. Werkt uw camera niet meer naar behoren? geen Probleem want wij maken je telefoon weer met garantie werkt uw camera niet meer, is het scherm gebarsten, werkt je microfoon niet meer of een ander defect? De monteurs van Fixers lossen het graag op, ‘we simply make people happy!’.

Snelle telefoon reparatie Rosmalen

Fixers Rosmalen staat bekend doordat geen 1 reparatie teveel is voor ons. Door onze jare lange ervaring hebben wij ervaring met vrijwel elk type telefoon, hierdoor kunnen onze monteurs alle telefoon defecten oplossen. Voor een telefoon reparatie kunt u kiezen uit de ‘smart service’ van Fixers. Kom langs en kies voor de of maak gebruik van de .

Klaar-terwijl-u-wacht service

Met de klaar-terwijl-wacht service is uw telefoon voor u het weet weer gerepareerd. Kom langs met of zonder afspraak, parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze comfortabele wachtruimte. Hier kunt u gebruikmaken van onze gratis WiFi, koffie en thee. Uw telefoon wordt gerepareerd terwijl u zit te wachten!

Ophaalservice

Wanneer wij uw toestel ontvangen beginnen wij met het onderzoek van uw telefoon. Zo snel mogelijk na ontvangst wordt uw gerepareerde telefoon goed verpakt en gereed gemaakt voor de retourzending. Voordat onze monteurs een reparatie uitvoeren worden de reparatiekosten allereerst gecommuniceerd. Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Fixers nooit voor verassingen te staan. Kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel zelf op wanneer u gebruik wilt maken van de .

Telefoon Ophaalservice

Vul het snel in wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice. Een koeriersdienst komt voor ons uw toestel ophalen op een door u gekozen plek. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt het toestel de volgende dag al opgehaald.

Opsturen van uw telefoon

U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Pak uw toestel dan goed in en stuur het ingevulde mee. Daarnaast raden wij aan om een telefoon altijd aangetekend op te sturen, uw pakket is dan tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om . Dankzij deze kennis en kunde bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Vrijwel elke reparatie wordt dezelfde dag nog uitgevoerd met de klaar-terwijl-u-wacht service. Reparaties worden uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd, op elke reparatie krijgt u ook 3 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat u bij ons terecht kan voor een en ? Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen 073 737 01 44 en mailen naar , ook kunt u gebruik maken van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores