0880040900

Telefoon reparatie Tilburg

Meld je reparatie aan

Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm gebarsten? Of kunt u nu geen muziek meer afspelen? Of werkt de camera niet meer? Geen probleem! Fixers repareert graag het defect zodat u het gemak van uw Smartphone weer snel terug hebt. Verschillende Smartphone reparaties zijn bekend bij onze ervaren monteurs. Weet u niet zeker wat er defect is? Kom dan langs! Fixers onderzoekt kosteloos wat het defect is.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Een telefoon reparatie is een specialistische klus, deze klus wordt geklaard door Fixers! Bij ons staat snelle service en kwaliteit centraal. Met onze snelle service bieden wij een Smartphone reparatie vaak al dezelfde dag aan. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit telefoon onderdelen. Bijna elke telefoon komt bij Fixers in aanmerking voor een reparatie. Daarnaast bieden wij op elke reparatie 3 maanden garantie.

Telefoon reparatie met of zonder afspraak

Voor een telefoon reparatie Tilburg hoeft u bij Fixers geen afspraak te maken. U kunt altijd vrijblijvend bij ons langskomen bij een van onze vestigingen. Heeft u een schermreparatie nodig of een andere reparatie voor uw telefoon? Loop dan gerust binnen bij Fixers.

Ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze vestigingen van Fixers? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Na ontvangst repareren wij uw telefoon en heeft u uw gerepareerde telefoon zo snel mogelijk weer thuis. Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice? Kies dan voor onze of uw toestel op naar Fixers.

Dan kunt u zelf kiezen waar u het door Fixers laat ophalen. Fixers haalt uw tablet op in heel Nederland. Wanneer u het voor 16:30 uur invult wordt uw defecte iPad de volgende dag al opgehaald.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw tablet naar Fixers. Let er dan goed op dat u uw tablet goed verpakt voor verzending en dat men niet aan de buitenkant kan zien dat het om een tablet gaat. Print dat het uit en vul hier alle gegevens in.

Fixers

U bent bij Fixers bij het juiste adres voor vrijwel elke telefoon reparatie. Kom lans in een van onze vestigingen of kies voor de ophaalservice. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met ons opnemen of langskomen. Fixers biedt:

  • Snelle service
  • Telefoon reparatie zonder afspraak
  • 3 maanden garantie
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ophaalservice

Heeft u vragen voor Fixers? Wilt u meer weten over uw Smartphone reparatie? Neem dan contact met ons op, voor Fixers Tilburg kunt u bellen naar 088 004 0900 of mailen naar .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores