Telefoon reparatie Tilburg

  Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm gebarsten? Of kunt u nu geen muziek meer afspelen? Of werkt de camera niet meer? Geen probleem! Fixers repareert graag het defect zodat u het gemak van uw Smartphone weer snel terug hebt. Verschillende Smartphone reparaties zijn bekend bij onze ervaren monteurs. Weet u niet zeker wat er defect is? Kom dan langs! Fixers onderzoekt kosteloos wat het defect is.

  Meld hier je reparatie aan

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  Een telefoon reparatie is een specialistische klus, deze klus wordt geklaard door Fixers! Bij ons staat snelle service en kwaliteit centraal. Met onze snelle service bieden wij een Smartphone reparatie aan binnen 30 minuten. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit telefoon onderdelen. Bijna elke telefoon komt bij Fixers in aanmerking voor een reparatie. Daarnaast bieden wij op elke reparatie 12 maanden garantie.

  Telefoon reparatie met of zonder afspraak

  Voor een telefoon reparatie Tilburg hoeft u bij Fixers geen afspraak te maken. U kunt altijd vrijblijvend bij ons langskomen bij een van onze vestigingen. Heeft u een schermreparatie nodig of een andere reparatie voor uw telefoon? Loop dan gerust binnen bij Fixers.

  24-uurs service

  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze vestigingen van Fixers? Maak dan gebruik van onze 24-uurs service. Na ontvangst repareren wij uw telefoon en heeft u uw gerepareerde telefoon binnen 24 uur weer thuis. Wilt u gebruik maken van onze 24-uurs service? Kies dan voor onze of uw toestel op naar Fixers.

  Ophaalservice

  Kiest u voor de ? Dan kunt u zelf kiezen waar u het door Fixers laat ophalen. Fixers haalt uw tablet op in heel Nederland. Wanneer u het voor 16:30 uur invult wordt uw defecte iPad de volgende dag al opgehaald.

  Zelf opsturen

  U kunt er ook voor kiezen om uw tablet naar Fixers. Let er dan goed op dat u uw tablet goed verpakt voor verzending en dat men niet aan de buitenkant kan zien dat het om een tablet gaat. Print dat het uit en vul hier alle gegevens in.

  Fixers

  U bent bij Fixers bij het juiste adres voor vrijwel elke telefoon reparatie. Kom lans in een van onze vestigingen of kies voor de 24-uurs service. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met ons opnemen of langskomen. Fixers biedt:

  • 30 minuten service
  • Telefoon reparatie zonder afspraak
  • 12 maanden garantie
  • Gratis parkeren voor de deur
  • 24-uurs service

  Heeft u vragen voor Fixers? Wilt u meer weten over uw Smartphone reparatie? Neem dan contact met ons op, voor Fixers Tilburg kunt u bellen naar 088 004 0900 of mailen naar .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap