0880040900

Smartphone reparatie Uithoorn - In slechts 30 minuten!

Meld je reparatie aan

Smartphone reparatie Uithoorn

Wanneer uw iPhone of Samsung Galaxy niet meer oplaadt kan dat heel frustrerend zijn. Uw smartphone reparatie Uithoorn wordt daarom door Fixers.nl goed en binnen een half uur uitgevoerd! Zonder afspraak kunt u gewoon langskomen op ons servicepuntwaar onze monteurs u direct verder zullen helpen met uw smartphone reparatie Uithoorn. U kunt rustig plaatsnemen in onze lounge terwijl de betreffende monteur er voor zorgt dat uw smartphone reparatie Uithoorn uitgevoerd wordt.

Smartphone reparatie Uithoorn

Binnen 1-3 werkdagen gerepareerd en wel? Dat is wat Fixers.nl voor u kan betekenen! Terwijl u even kunt ontspannen met een van onze iPads of rustig de krant leest zijn onze monteurs voor u bezig met uw smartphone reparatie Uithoorn. Alle monteurs van Fixers.nl hebben trainingen gehad voor dit soort reparaties. Zo kunt u er van uitgaan dat er altijd een ervaren persoon aan uw tablet of smartphone werkt. Bovendien krijgt u 3 maanden garantie op elke Samsung en iPhone reparatie Uithoorn.

Huawei reparatie Uithoorn

Wanneer u een Huawei reparatie Uithoorn heeft dan kunt u ook gewoon bij Fixers.nl langskomen. Alle onderdelen voor uw Huawei smartphone zijn in ons centrale magazijn gewoon op voorraad. Dankzij deze voorraad kunnen wij de reparatie van uw Huawei alsnog uitvoeren terwijl u in onze lounge wacht. Het is wel handig als u van tevoren eerst even belt, dan kunnen wij er voor zorgen dat het correcte onderdeel in ons repair store aanwezig is wanneer u langskomt! Wel zo makkelijk!

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw smartphone? Bel dan met onze monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! Toch liever een gezicht bij het verhaal? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons repair store.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap