Telefoon reparatie Zwolle

  Heeft u een telefoon die niet meer werkt zoals u gewend bent? Fixers onderzoekt het defect. Na akkoord gaan wij pas over tot reparatie. Met onze snelle service heeft u voor u het weet weer een telefoon als nieuw.

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle en vakkundige telefoon reparatie Zwolle

  Fixers biedt een snelle en vakkundige service aan. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om verschillende typen Smartphone reparatie. Wij onderzoeken voor € 29,95 het defect van uw telefoon. Heeft u waterschade? Geen probleem! Voor € 59,- reinigen wij uw telefoon. Na reiniging bekijken wij wat er eventueel defect is. Wij raden altijd een reiniging aan, op die manier kan de vochtschade op lange termijn niet voor onnodige schade zorgen.

  Ophaalservice

  Bij Fixers is afspraak maken niet nodig en u kunt altijd langskomen bij een van onze vestigingen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u kiezen voor onze ophaalservice. Dit houdt in dat wij, nadat wij uw telefoon hebben ontvangen, uw telefoon binnen enkele werkdagen terug sturen. Kies uit twee opties: ophalen of opsturen.

  Ophaalservice

  Wanneer u kiest voor de ophaalservice komen wij uw telefoon op de door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is gedurende dag op een plek aanwezig te zijn. PostNL komt graag voor ons uw telefoon ophalen.

  Zelf opsturen

  Wanneer je niet op een plek kan zijn maar lekker flexibel wilt blijven kunt u er voor kiezen om uw telefoon zelf op te sturen. Het enige wat u moet doen is een formulier invullen, uw telefoon goed verpakken en aangetekend opsturen. Wij raden altijd aan om uw telefoon aangetekend op te sturen, dan is het pakketje tot € 500,- verzekerd.

  Fixers

  Met onze snelle service heeft u voor u het weet uw telefoon gerepareerd weer terug. Alle telefoon reparaties worden vakkundig uitgevoerd door onze gespecialiseerde monteurs. Doordat wij een grote voorraad hebben kunnen wij snel beginnen aan een reparatie. Daarnaast wordt er alleen gerepareerd met onderdelen met een hoge kwaliteit.

  Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail, bel of gebruik het contactformulier. Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap