0880040900
Fixers ingang

Almere

Marktmeesterstraat 81-83, 1315GB Almere
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Telefoon reparatie Zwolle

Wil je jouw telefoon laten maken in Zwolle? Fixers is vanuit Zwolle goed bereikbaar. Je telefoon repareren in Zwolle is geen probleem voor ons team. Je bent welkom bij één van onze vestigingen voor een GSM reparatie, maar je kunt ook gebruik maken van onze pick up & return service voor een smartphone repair. Telefoon maken in Zwolle? Wij helpen je graag.

Telefoon scherm reparatie Zwolle

Je kunt alle onderdelen van je smartphone door ons laten fixen. Zo behoort ook een telefoon scherm reparatie tot de opties. Telefoon screen repair in Zwolle maakt deel uit van onze specialiteiten. Onze door Apple gecertificeerde repair technicians weten exact hoe ze jouw scherm er weer zo goed als nieuw uit kunnen laten zien.

Telefoon batterij vervangen Zwolle

Ook een telefoon batterij vervangen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij zijn een goed alternatief, aangezien er nog geen Apple Store in Zwolle is. Bovendien zijn wij door Apple geautoriseerd om hun apparaten te repareren. Maar ook met telefoons van andere merken kun je bij ons terecht. Wij hebben altijd extra onderdelen van een hoge kwaliteit op voorraad. Zo ook nieuw accu’s.

Voordelen telefoon reparatie bij Fixers

Het laten maken van je telefoon in Zwolle laat je aan ons over. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige extra onderdelen doet je smartphone het weer zo goed als nieuw. Je zult weer langer plezier hebben van het toestel waar je zo gehecht aan bent geraakt. Telefoon repair in Zwolle bespaart je de kosten van een nieuwe telefoon.

Route naar dichtstbijzijnde Fixers locatie

Op onze website is een Store Locator te vinden. Hier vul je simpelweg je postcode in, waarna je meteen ziet wat je opties zijn voor een smartphone reparatie in Zwolle. Er zijn twee opties die het meest dichtbij zijn: onze vestiging in Almere en onze vestiging in Utrecht. Je kunt hier terecht voor een Quick Fix, waarbij het probleem binnen 10 minuten is verholpen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores