0880040900

Telefoon reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Heeft u een telefoon die niet meer werkt zoals u gewend bent? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect. Na akkoord gaan wij pas over tot reparatie. Met onze snelle service heeft u voor u het weet weer een telefoon als nieuw.

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Zwolle

Fixers biedt een snelle en vakkundige service aan. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om verschillende typen Smartphone reparatie. Wij onderzoeken naar het defect van uw telefoon.

Ophaalservice

Wanneer u kiest voor de ophaalservice komen wij uw telefoon op de door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is gedurende dag op een plek aanwezig te zijn. PostNL komt graag voor ons uw telefoon ophalen. Het enige wat u moet betalen is € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten van uw telefoon boven de € 89,- liggen.

Zelf opsturen

Wanneer je niet op een plek kan zijn maar lekker flexibel wilt blijven kunt u er voor kiezen om uw telefoon zelf op te sturen. Het enige wat u moet doen is een invullen, uw telefoon goed verpakken en aangetekend opsturen. Wij raden altijd aan om uw telefoon aangetekend op te sturen, dan is het pakketje tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Met onze snelle service heeft u voor u het weet uw telefoon gerepareerd weer terug. Alle telefoon reparaties worden vakkundig uitgevoerd door onze gespecialiseerde monteurs. Doordat wij een groot voorraad hebben kunnen wij snel beginnen aan een reparatie. Daarnaast wordt er alleen gerepareerd met onderdelen met een hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u maar liefst 3 maanden garantie!

Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail, bel of gebruik het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap