0880040900

Alcatel 1 telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je een defect de aan je Alcatel 1 telefoon? Geen probleem, wij hebben bijna elk onderdeel voor jouw Alcatel altijd op voorraad. Daarnaast krijg je je gratis 1 maanden garantie op al onze toestellen die we maken. Heb jij een vraag over de reparatie van je Alcatel toestel? Aarzel dan niet om te bellen met de klantenservice van Fixers.

De Alcatel 1 heeft een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 960 bij 480 pixels. De smartphone is daarom een stuk kleiner als andere telefoons. De kans op schade is hierdoor kleiner maar zeker niet verdwenen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Laat hem in geval van schade altijd maken door een professionele partij zoals Fixers.

Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kan genieten van een werkende telefoon met 1 maanden lang garantie! Alles bij de Alcatel 1 draait om de 5 megapixel camera. Het gebeurt regelmatig dat mensen zich melden met een kapotte selfie-camera. Als dat het geval is wil je dit altijd laten maken omdat je anders de smartphone niet meer optimaal kunt gebruiken. Het toestel kent twee camera’s die relatief makkelijk kapot gaan.

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en kapot gaat. Voor een dure smartphone als deze Alcatel 1 wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Alcatel 1 scherm reparatie

De Alcatel 1 heeft een 5-inchdisplay en een iets lagere resulutie. Toch wil je bij een defect graag je toestel laten maken. Vooral als je er dagelijks veel mee doet. Een hele nieuwe telefoon kopen kan soms niet in verband met budget. In dat geval is het altijd aan te raden om je telefoon te laten repareren door de specialisten van Fixers.

Als deze telefoon is gescheurd kun jij niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van van fotos. Soms kun je door een barst in je scherm kan het gebeuren dat je niet meer optimaal kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Alcatel 1 batterij vervangen

De Alcatel 1 accu is snel opgeladen en gaat normaal gesproken lang mee. dat na een tijdje dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel of niet op en je telefoon is sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de beste orginele onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de telefoon gefixed!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Onze iPhone modellen