0880040900

Alcatel 1S telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je een defect de aan je Alcatel 1S telefoon? Geen zorgen, wij hebben bijna alle onderdelen voor jouw Alcatel op voorraad. Daarnaast krijg je je 1 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Wil je een vraag stellen over de reparatie van je Alcatel mobiel? Aarzel dan niet om te bellen met de klantenservice van Fixers. De Alcatel 1S is een goedkope Android-smartphone met een dubbele camera op de achterkant. Het toestel heeft een vingerafdrukscanner en een grote accu. Toch kan het gebeuren dat door een defect of een harde val deze functies kapot gaan. Vooral de dubbele camera zijn veel voorkomende schadegevallen.

Uiteraard is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kunt genieten van een werkende telefoon met 1 maanden garantie!

De alcatel 1S staat erom bekend om het grote scherm met dunne randen. Deze dunne randen maken de telefoon extra kwetsbaar. De camera die is voorzien aan bijde kanten gaat het snelst kapot. Vooral de selfie camera kan door een barst in het scherm volledig onbruikbaar zijn.

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en gebeurt regelmatig dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een dure smartphone als deze Alcatel 1S wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Alcatel 1S scherm reparatie

Het parade plaatje van de Alcatel 1S is dat er op de achterkant van de smartphone een dubbele camera zit. Foto’s en video’s maak je met de 16 megapixel camera. Als je portretfoto’s schiet, krijg je hulp van de 2 megapixel dieptecamera. Na een avondje uitgaan of stappen kan het gebeuren dat deze camera volledig onbruikbaar is geworden. In dat geval wil je graag je Alcatel 1S laten maken.

Als deze telefoon gebarsten of is gespat kun je niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Ook kan er door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Alcatel 1S batterij vervangen

De Alcatel 1S accu is snel opgeladen en gaat normaliter lang mee. Toch zien wij dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel of niet op en gaat de batterij sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de kapotte telefoon gemaakt!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores