0880040900

Alcatel A3 telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je een defect de aan je Alcatel A3 telefoon? Geen probleem, we hebben bijna elk onderdeel voor je Alcatel A3 standaard op voorraad. Daarnaast krijg je je 1 jaar garantie op al onze reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Alcatel telefoon? Aarzel dan niet om te bellen met onze klantenservice.


De alcatel A3 heeft een 2 GB werkgeheugen en daarnaast een 16 GB opslagruimte. Door een harde val kan het gebeuren dat deze niet meer bruikbaar is. De Alcatel A3 heeft een 13-megapixelcamera achterop. Deze camera is zeer kostbaar en over het algemeen erg sterk. Toch kan alles kapot zo ook de 13 megapixel camera.

Uiteraard is het dan waard je toestel te laten repareren zodat je weer kunt gaan genieten van een nieuwe telefoon met 1 maanden lang garantie! Ook de 8-megapixel frontcamera (selfiecamera) kan kapot gaan. Bijvoorbeeld door een barst in het scherm dat ook door je selfie camera loopt. In dat geval krijg je vreemde lichtval. Waardoor je geen mooie selfies meer kunt maken. In zo’n geval is het zeker de moeite waard om je telefoon te laten repareren. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon kapot valt. Voor een mooie smartphone als deze Alcatel A3 wil je dit zo snel mogelijk laten maken.

Alcatel A3 scherm reparatie

Over het algemeen heb je met de Alcatel A3 een 13-megapixelcamera en schiet je prima foto`s en het opslaggeheugen leent zich aan het opslaan van onder andere foto`s, video`s en muziek. Als het gebeurt dat deze defect is geraakt wil je deze zo snel mogelijk maken. Voor een aantal tientjes heb je een defecte smartphone weer als nieuw gereparereerd.


Als deze telefoon gebarsten of is gespat kun je niet meer ultiem genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Ook kan er door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het handig om je scherm te laten maken!

Alcatel A3 batterij vervangen

De Alcatel A3 accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien wij dat na langdurig gebruik dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en de batterij is snel leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste en orginele onderdelen en hebben meestal binnen een half uur al de kapotte telefoon gemaakt!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores