0880040900

Alcatel A7 XL telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je een defect de aan je Alcatel A7 XL telefoon? Geen zorgen, we hebben bijna alle onderdelen voor jouw Alcatel altijd op voorraad. Daarnaast bieden we je 1 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Wil je een vraag stellen over de reparatie van je Alcatel mobiel? Aarzel dan niet om te bellen met de klantenservice van Fixers. Alles bij de Alcatel A7 XL draait om het grote display. Als je graag films en series bekijkt is een groot beeldscherm namelijk erg fijn. Toch gebeurt het regelmatig dat een telefoon kapot gaat en je niet meer optimaal kunt genieten van je series of films door een grote barst in het beeldscherm. In sommige gevallen kun je zelfs niet eens meer swipen of het touchscreen optimaal gebruiken. In dat geval wil je het laten maken.

Uiteraard is het dan een investering waard je toestel te laten maken zodat jij weer kunt genieten van een mooie telefoon met twaalf maanden lang garantie! Een leuke functie van de Alcatel A7 XL is dat deze ook is voorzien van een handige vingerafdrukscanner aan de achterkant. Toch gebeurt het na verloop van tijd dat deze functie kapot is gegaan door bijvoorbeeld een harde val op de grond. We zien regelmatig deze schadegevallen terugkomen.

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een dure smartphone als de 1 wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Alcatel A7 XL scherm reparatie

De alcatel A7 heeft een zeer groot scherm namelijk een 6-inchdisplay waardoor je optimaal kunt. kun je optimaal genieten van films en series. Met de dubbele camera geeft dit weer extra opties voor het maken van een mooie foto of bijvoorbeeld mooie vakantie foto’s. Indien deze door een harde klap tegen bijvoorbeeld een tafelpoot kapot is gegaan kun je niet meer optimaal genieten van de functies van je telefoon. Als je telefoon is gebarsten kun je niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Soms kun je door een barst in je display kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In dit geval is het handig om je display te laten maken!

Alcatel A7 XL batterij vervangen

De Alcatel A7 XL accu is snel opgeladen en gaat normaliter lang mee. Toch zien we helaas dat na langdurig gebruik dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en ook gaat de batterij sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste en orginele onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de telefoon klaar!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores