0880040900

Alcatel A7 telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je schade de aan je Alcatel A7 telefoon? Geen zorgen, we hebben bijna alle onderdelen voor jouw Alcatel A7 altijd op voorraad. Daarnaast bieden we je gratis 1 maanden garantie op al onze toestellen die we maken. Heb jij een vraag over de reparatie van je Alcatel mobiel? Aarzel dan niet om te bellen met de klantenservice van Fixers. De Alcatel A7 heeft 5.5 inch scherm met een megapixel camera en 1080p video-opname. Daarnaast heeft de Alcatel A7 een prima ondersteuning voor 4G-internet. Toch kan het gebeuren dat dit kapot gaat door bijvoorbeeld een val op de grond.

Uiteraard is het dan een investering waard je toestel te laten repareren zodat je weer kan genieten van een werkende telefoon met twaalf maanden lang garantie!

De Alcatel A7 heeft een 32 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar met microSD). Soms gebeurt het wel is dat door een val deze micro SD ingang defect is geraakt of dat het niet meer goed wordt uitgelezen. In dat geval wil je natuurlijk je data terug en wil je graag een Alcatel A7 laten maken. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het gebeuren dat een telefoon kapot valt. Voor een dure smartphone als de 1 wil je dit zo snel mogelijk laten maken.

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Alcatel A7 scherm reparatie

De Alcatel A7 jeeft een camera aan de achterkant, van 16 Megapixel. En ook een Selfiecamera van 8 megapixel. We zien vooral schade’s aan de selfie-camera die door een barst in het beeldscherm defect kan geraken. Ook gebeurt het soms dat de functies kapotgaan zoals de Autofocus van de Alcatel A7. in dat geval wil je zeker je telefoon laten repareren door de specialisten van Fixers.Als je telefoon is gescheurd kun jij niet meer goed genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Soms kun je door een barst in je scherm kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het de moeite waard om je display te laten maken!

Alcatel A7 batterij vervangen

De Alcatel A7 batterij is snel opgeladen en gaat normaal gesproken lang mee. Toch zien wij dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel of niet op en ook gaat de batterij sneller leeg.


Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de juiste orginele onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de telefoon gemaakt!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Onze iPhone modellen