0880040900

Asus Zenfone 6 Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met je Asus Zenfone 6? Deze prachtige telefoon van de Zenfone serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten!

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Asus Zenfone 6 camera laten repareren?

Ondanks dat Asus niet bekend staat om haar telefoon prestaties, is de Zenfone 6 toch wel een pareltje die iedereen zou willen hebben. Het biedt waar voor z'n geld en daarom wil je ook dat alles blijft werken. Met een 48 megapixel camera heb je toch zeker wel een prachtige camera aan de achterkant. De voorkant heeft een 13 megapixel camera. Als je die wilt laten repareren, kom dan snel langs bij Fixers voor de reparatie van jouw Zenfone 6 camera van Asus. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Asus Zenfone 6 reparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Asus Zenfone 6 telefoon. Het scherm is namelijk een 6,4 inch LCD-display scherm met de resolutie van een 1080 bij 2340 pixels. Als je je Asus Zenfone 6 hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Fixers heeft van de meeste modellen wel het scherm op voorraad, en daardoor kunnen we binnen 30 minuten repareren!

Als je batterijproblemen hebt, dan is het belangrijk dat je langsgaat bij een specialist. De Asus heeft namelijk een 5000 mAh batterij, 1 van de beste die er op de markt te vinden is. Daarnaast kan het zijn dat je 5000 mAh batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Asus telefoon binnen 30 minuten. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Asus Galaxy laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1222 reviews op trustpilot
Yasmine Keijzer
7 maart 2021
Goed geholpen in de vernieuwde winkel…

Goed geholpen in de vernieuwde winkel in Rotterdam, écht een verademing deze officiële Apple reparatieservice winkel

T.H.
6 maart 2021
Ik ben heel goed geholpen door alle…

Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Fixers van Woustraat. Ook nadat ik weer moest terugkomen omdat mijn batterij weer problemen had werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele reperatieproces.

Casper Scheffer
6 maart 2021
mijn iPhone Xr battery laten…

mijn iPhone Xr battery laten vervangen. twee uur later weer kunnen halen. helemaal top, alle belangrijke onderdelen gecheckt op gebreken. , goeden service. bedankt,

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap