0880040900

Asus Zenfone 6 Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met je Asus Zenfone 6? Deze prachtige telefoon van de Zenfone serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten!

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Asus Zenfone 6 camera laten repareren?

Ondanks dat Asus niet bekend staat om haar telefoon prestaties, is de Zenfone 6 toch wel een pareltje die iedereen zou willen hebben. Het biedt waar voor z'n geld en daarom wil je ook dat alles blijft werken. Met een 48 megapixel camera heb je toch zeker wel een prachtige camera aan de achterkant. De voorkant heeft een 13 megapixel camera. Als je die wilt laten repareren, kom dan snel langs bij Fixers voor de reparatie van jouw Zenfone 6 camera van Asus. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Asus Zenfone 6 reparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Asus Zenfone 6 telefoon. Het scherm is namelijk een 6,4 inch LCD-display scherm met de resolutie van een 1080 bij 2340 pixels. Als je je Asus Zenfone 6 hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Fixers heeft van de meeste modellen wel het scherm op voorraad, en daardoor kunnen we binnen 30 minuten repareren!

Als je batterijproblemen hebt, dan is het belangrijk dat je langsgaat bij een specialist. De Asus heeft namelijk een 5000 mAh batterij, 1 van de beste die er op de markt te vinden is. Daarnaast kan het zijn dat je 5000 mAh batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Asus telefoon binnen 30 minuten. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Asus Galaxy laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap