0880040900

Google Pixel 4 Reparatie

Meld je reparatie aan

Heeft u uw Google Pixel 4 laten vallen? Of is uw toestel van Google op een andere manier kapot geraakt? Geen probleem, bij Fixers maken wij uw Pixel 4 vaak binnen 30 minuten. Onze ervaren reparateurs gebruiken alleen hoogste kwaliteit onderdelen voor de reparatie van uw Google Pixel 4 waardoor uw telefoon weer als nieuw zal voelen.

Google Pixel 4 reparaties

Voor een Google Pixel 4 reparatie kunt u in van onze Fixers winkel terecht. Het repareren van uw telefoon duurt niet lang, vaak kunnen wij uw probleem verhelpen binnen 30 minuten. Hierbij kunt u langskomen zonder een afspraak te maken. Op de reparatie geven wij 3 maanden garantie. Dit kunnen wij doen omdat onze monteurs ervaren zijn en gebruik maken van de hoogste kwaliteit Google onderdelen.

Prijzen van Google Pixel 4 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,95

24-uurservice

Wanneer u geen tijd heeft om bij ons langs te komen voor het laten repareren van uw Google telefoon, kunt u gebruik maken van onze 24-uurservice. U kunt een koerier het pakket laten ophalen bij u thuis of u kunt het uw Google naar ons toesturen. Wij repareren uw Google telefoon dan binnen 24 uur na ontvangst en sturen deze ook weer op. Ook op deze reparaties geven wij 3 maanden garantie.

Fixers

Wij repareren diverse smartphones en tablets. Dit doen wij altijd met onderdelen van hoge kwaliteit. Verder zijn onze monteurs ervaren op het gebied van de reparaties van allerlei toestellen. Ook de Google Pixel 4 kunt u bij Fixers laten repareren.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 088 004 0900 voor Fixers Den Bosch of voor Fixers Nijmegen via 024 303 0861. Fixers is zes dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap