0880040900

Heb je een defect de aan je [Honor 8 A] telefoon? Geen probleem, wij hebben bijna elk onderdeel voor je Honor 8 A op voorraad. Daarnaast bieden we je gratis 1A maanden garantie op al onze toestellen die we maken. Heb je een vraag over de reparatie van je Honor Shark smartphone? Aarzel dan niet om te bellen met onze klantenservice.

De Honor 8a heeft een 6,09 inch groot IPS LCD-display met HD+ resolutie van 720 bij 1560 pixels en een processorsnelheid van Helio P35 octa-core processor, geklokt op maximaal 2,3 GHz. Door een val kan dit kapot gaan. En dan is je telefoon niet meer bruikbaar. In zo’n situatie wil je jou telefoon laten maken.

Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten repareren zodat je weer kunt gaan genieten van een werkende telefoon met twaalf maanden lang garantie!


Alles bij de Honor 8a draait om de 13-megapixelcamera met LED-flits en autofocus aan de achterkant, 8-megapixelselfiecamera aan de voorzijde. Als deze defect raakt kan het gebeuren dat je niet meer optimaal kan genieten van de telefoon. In zo’n geval is je telefoon dus niet meer bruikbaar. Laat hem in zo’n geval altijd maken! Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een kostbare smartphone als deze 8 A wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.


Honor 8 A scherm reparatie

De honor 8a heeft een IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors. Wat duid dat het een hoogwaardige kwaliteit levert aan de eindgebruiker, u dus! Het gebeurt regelmatig dat een telefoon kapot gaat door bijvoorbeeld gebruikersschade of een harde val tegen de grond of een scherp voorwerp zoals een tafelpunt.

Als deze telefoon is beschadigd kun je niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Door barst in je scherm display kan het gebeuren dat je niet meer optimaal kunt scrollen of navigeren. In dit geval is het de moeite waard om je display te laten maken!

Honor 8 A batterij vervangen

De Honor 8 Aaccu is snel opgeladen en gaat normaal gesproken lang mee. Toch zien wij dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel of niet op en de batterij gaat sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste en orginele onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de telefoon gemaakt!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores