0880040900

Xiaomi black shark 2 telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Xiaomi Black Shark 2

Heb je schade de aan je Xiaomi Black Shark 2 telefoon? Geen probleem, we hebben bijna alle onderdelen voor jouw Xiaomi Black Shark 2 standaard op voorraad. Daarnaast bieden we je gratis 1 jaar garantie op al onze telefoon reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Xiaomi Black toestel? Bel dan met de klantenservice.

De telefoon Black Shark 2 Pro heeft een 6,39"-oledscherm met een schermresolutie van 2340x1080 pixels en een touch rate van 240Hz, wat volgens de fabrikant resulteert in een zeer lage touch latency van 34,7ms. Soms kan dit door een val kapot gaan.

Uiteraard is het dan waard je toestel te laten maken zodat je weer kan genieten van een mooie telefoon met 1 jaar garantie! Er zijn accessoires te koop zoals een kleine gamepad die aan de zijkant van de telefoon gemaakt kan worden. Ook deze accessoires is soms breekbaar en kan door een (harde) val kapot gaan of defect raken.

Xiaomi Black Shark 2 scherm reparatie

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en gebeurt regelmatig dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een mooie smartphone als deze Xiaomi Black Shark 2 wil je dit zo snel mogelijk laten repareren. De Black Shark 2 Pro-gamesmartphone is uitgebracht in Europa. Volgens gamers is dit een snelle telefoon, maar het gebeurt regelmatig dat het niet meer goed werkt door bijvoorbeeld een harde botsting tegen een scherpe rand of een harde val op de grond.

Als deze telefoon is gebarst kun jij niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer optimaal kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Xiaomi Black Shark 2 batterij vervangen

De XiaomiBlack Shark 2accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. dat na langdurig gebruik dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en ook gaat de batterij sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste orginele onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de telefoon gefixed!

Kies je model

  Wat zeggen anderen over ons

    Uitstekend

  Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
  Ümit Özcan
  27 oktober 2021
  Geweldige service en oplossing

  Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

  Plus Koot
  26 oktober 2021
  Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

  Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

  John D
  23 oktober 2021
  Dikke 10 voor de service en vakmanschap

  Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

  Zoek een Service Point bij jou in de buurt
  servicepointmap