0880040900

Huawei Mate 20 PRO Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei Mate 20 PRO kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei Mate 20 PRO reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei Mate 20 PRO reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Prijzen van Huawei Mate 20 PRO Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 399,-
Accu Vervangen € 69,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Schermreparatie of accu snel leeg?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei Mate 20 PRO telefoonreparatie. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Doordat het scherm van de Mate 20 PRO zo enorm groot is, kan het zijn dat deze onhandig vast te houden is in sommige houdingen. Dit verhoogt het risico dat je je telefoon per ongeluk laat vallen, waardoor je scherm kapot kan zijn. Het zo'n mooi scherm als die van de Huawei Mate 20 PRO wil je niet dat er barsten in komen te zitten. Daarom ga je naar Fixers die binnen 30 minuten jouw telefoon weer gefixt hebben! Als 1 van de belangrijkste voordelen van dit toestel wil je natuurlijk wel dat je scherm optimaal kan presteren. Dat kan helaas niet met een barst erin. Daarom bieden we jou een reparatie binnen 30 minuten aan! Daarnaast kunt u na enkele maanden ook problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen!

Opvallend aan de Huawei Mate 20 PRO is het design, dat zich kenmerkt door het voorkantvullende scherm met ‘notch’. Dit is een kleine uitsnede aan de bovenkant, waar onder meer de 16 megapixel-frontcamera in zit verwerkt. Dit kan dan ook de reden zijn dat jouw scherm snel kapot gaat en waardoor je deze door ons snel en vlug wilt laten maken!

De Huawei Mate 20 Pro is een krachtige Android-smartphone met groot 6,4 inch-scherm en drie camera’s. Het is één van de eerste smartphones waarbij de vingerafdrukscanner in het scherm zit. Dit is bij zijn voorgangers niet, zelfs niet bij de iPhone of de Samsung telefoons van zijn zelfde generatie. Daardoor kun je de Mate 20 Pro ontgrendelen door je vinger op het scherm te liggen. Het toestel heeft tevens verbeterde camera’s met onder andere een groothoeklens.

Camera reparatie Huawei Mate 20 Groothoeklens

De veelvoorkomende problemen bij de camera van de Mate 20 van Huawei, is de groothoeklens. Me teen selfiecamera van maar liefst 24 megapixel zul je altijd een perfecte foto maken van jou en je vrienden! Het is dan natuurlijk zonde als deze het niet meer doet of er een barst in de lens of scherm zit. Reparatie is voor onze Fixers een fluitje van een cent! Binnen 30 minuten sta jij weer buiten met een volledig gerepareerde telefoon die je daarna nog jarenlang kunt gebruiken! Laat je foto's niet leiden onder een kapotte camera en zorg ervoor dat je hem fixt bij Fixers!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Huawei Mate 20 camera, Huawei Mate 20 PRO home button of Huawei 20 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores