0880040900

Huawei Mate X Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei Mate X kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei Mate X reparatie. We hebben van de populaire telefoons, dus ook van Huawei, de meeste producten op voorraad en kunnen je in onze winkels meestal al binnen 30 minuten helpen! Kom lekker binnenlopen of maak een afspraak in 1 van onze winkels en laat jouw Mate X repareren tegen de beste prijs!

Prijzen van Huawei P20 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 299,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 149,-

Schermreparatie of batterij problemen met je Mate X?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei Mate X telefoon reparatie. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Dat is ook niet zo gek, omdat de telefoon gebruik maakt van een 2200 bij 2480 pixels AMOLED-scherm. Deze is 8 inch en dichtgeklapt een 6 inch AMOLED-display. Dit brengt zeker gevaar met zich mee dat jij je telefoon laat vallen, daarom moet je bij ons langskomen voor de reparatie van jouw scherm!

Daarnaast kunt u na enkele maanden ook problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen! Een telefoon met maar liefst 4500 mAh aan accucapaciteit inclusief snellaadtechnologie wil je zeker niet kapot hebben gaan. Daarom hebben wij officiële batterijen voor jouw Huawei Mate X telefoon.

Camera reparatie Huawei Mate X

Anders dan bij de Huawei P30 repratie, heeft deze telefoon ook 3 camera's achterop. We spreken namelijk over een 40 megapixel camera achterop, de grootste in zijn soort van high class modellen. Alleen de P30 heeft een betere camera. Daarnaast een 8 pixel en 2 pixel camera. Wil je de groothoekcamera laten repareren, of de 2 megapixelsensor laten vervangen, geen probleem. Dit kun je namelijk gewoon bij Fixers laten doen!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P10 camera, Huawei P20 home button of Huawei P30 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap