0880040900

Huawei nova X telefoon reparatie | Fixers

Meld je reparatie aan

Huawei Nova X reparatie

Heb je schade de aan je Huawei Nova X telefoon? Geen zorgen, wij hebben bijna alle onderdelen voor jouw Huawei Nova standaard op voorraad. Daarnaast bieden we je gratis 3 maanden garantie op al onze smartphone reparaties. Wil je een vraag stellen over de reparatie van je Huawei toestel? Bel dan met de klantenservice.


Onder de motorkap vinden we een Kirin 659-chip met een octacore-processor, 4GB RAM en maar liefst 64GB aan opslagruimte. Vooral dat laatste is handig, omdat je hierdoor makkelijk je hele foto- en muziekcollectie op het toestel kwijt kunt. Aan de achterkant vinden we een dubbele camera, aan de voorkant zit een 20 megapixel-camera. De frontcamera is zeer geschikt voor selfies en het houden van videogesprekken met je vrienden of familie.


Uiteraard is het dan waard je toestel te laten maken zodat jij weer kunt genieten van een werkende telefoon met 3 maanden lang garantie!

De Huawei Nova heeft een 25 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels Kirin 659-chip met 4GB aan werkgeheugen. Dit kan kapot gaan of versleten raken. Daarnaast heeft de Huawei Nova een dubbele camera (12 + 8 megapixel) aan de achterkant.Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon kapot valt. Voor een dure smartphone als de Huawei Nova X wil je dit zo snel mogelijk laten maken.Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Huawei Nova X scherm reparatie

De huawei Nova x heeft een 20 megapixel camera, als dit kapot gaat is eigenlijk je hele telefoon minder waard geworden.

Als deze telefoon is gebarsten kun je niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Huawei Nova X batterij vervangen

De Huawei X batterij is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien wij dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel of niet op en je telefoon is snel leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de beste orginele onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de kapotte telefoon gemaakt!

Fixers repareert ook

google
huawei
lg
nokia
oneplus
samsung