0880040900

Huawei P Smart Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P Smart kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P Smart reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei P Smart reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de ophaalservice.

Prijzen van Huawei P Smart Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 199,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei P Smart telefoonrepratie. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Met een telefoon dat zoveel geheugen heeft (64GB) en deze prestaties, wil je natuurlijk wel langer genieten van je telefoon dan een paar maanden. Wij verlengen de levensduur van je telefoon en zorgen voor een goede uitgebreide reparatie van je Huawei P Smart.

Camera reparatie Huawei P Smart

Anders dan bij de Huawei P30 repratie, heeft deze telefoon 2 camera's achterop. Dat is op zich niet erg, want voor een middenklasse telefoon heb je hierdoor nog steeds perfecte foto's. Toch heeft het een redelijk goede selfiecamera en achtercamera die je zeker niet kapot wilt hebben. Reparatie is voor onze Fixers een fluitje van een cent! Binnen 1-3 werkdagen sta jij weer buiten met een volledig gerepareerde telefoon die je daarna nog jarenlang kunt gebruiken! Laat je foto's niet leiden onder een kapotte camera en zorg ervoor dat je hem fixt bij Fixers!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P10 camera, Huawei P20 home button of Huawei P30 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores