0880040900

Huawei P20 PRO Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P20 PRO kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P20 PRO reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei P20 PRO reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de ophaalservice.

Prijzen van Huawei P20 PRO Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 299,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Schermreparatie voor je Huawei P20 PRO?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei P20 PRO telefoonreparatie. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Doordat het scherm van de P20 PRO zo enorm groot is - en dus ook groter dan die van zijn broertjes de P20 en de P20 lite - kan het zijn dat deze onhandig vast te houden is in sommige houdingen. Dit verhoogt het risico dat je je telefoon per ongeluk laat vallen, waardoor je scherm kapot kan zijn. Het zo'n mooi scherm als die van de Huawei P20 PRO wil je niet dat er barsten in komen te zitten.

Daarom bieden we jou een reparatie binnen 1-3 werkdagen aan! Daarnaast kunt u na enkele maanden ook problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen!Opvallend aan de Huawei P20 PRO is het design, dat zich kenmerkt door het voorkantvullende scherm met ‘notch’. Dit is een kleine uitsnede aan de bovenkant, waar onder meer de 16 megapixel-frontcamera in zit verwerkt.

Dit kan dan ook de reden zijn dat jouw scherm snel kapot gaat en waardoor je deze door ons snel en vlug wilt laten maken!De Huawei P20 PRO is een krachtige Android-smartphone met groot 6,4 inch-scherm en drie camera’s. Het is één van de eerste smartphones waarbij de vingerafdrukscanner in het scherm zit. Dit is bij zijn voorgangers niet, zelfs niet bij de iPhone of de Samsung telefoons van zijn zelfde generatie. Daardoor kun je de P20 PRO ontgrendelen door je vinger op het scherm te liggen. Het toestel heeft tevens verbeterde camera’s met onder andere een groothoeklens.

Camera reparatie Huawei P20 PRO

Anders dan bij de Huawei P30 repratie, heeft deze telefoon geen 3 camera's achterop. Toch heeft het een redelijk goede selfiecamera en achtercamera die je zeker niet kapot wilt hebben. Reparatie is voor onze Fixers een fluitje van een cent! Binnen 1-3 werkdagen sta jij weer buiten met een volledig gerepareerde telefoon die je daarna nog jarenlang kunt gebruiken! Laat je foto's niet leiden onder een kapotte camera en zorg ervoor dat je hem fixt bij Fixers!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P10 camera, Huawei P20 PRO home button of Huawei P30 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Kies je reparatie

  • LCD Scherm vervangen €129.00
  • Waterschade behandeling €59.00

  • Diagnose maken €29.95

  • Overige reparaties Op aanvraag

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores