0880040900

Huawei P30 Lite Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P30 Lite kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P30 Lite reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei P30 Lite reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de Ophaalservice.

Prijzen van Huawei P30 Lite Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 199,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei P30 Lite telefoonrepratie. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Ondanks dat de P30 Lite het kleine broertje is van de P30 en de P30 Pro, blijft het toch een scherm die 6,15 inch groot is en een speciaal IPS-LCD schermkwaliteit bevat. Met een Full HD= resolutie en een 1080 x 2312 pixels scherm, zorgt de P30 Lite er wel voor dat deze erg groot is. Dat maakt de Huawei telefoon dan ook gevoelig voor barsten als deze op de grond zou vallen. Geen zorgen, wij zorgen bij Fixers voor een reparatie van je scherm binnen 1-3 werkdagen! Daarnaast kunt u na enkele maanden ook problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 1-3 werkdagen laten fixen!

Camera reparatie Huawei P30 Lite

Anders dan bij de Huawei P30 repratie, heeft deze telefoon ook 3 camera's achterop. We spreken namelijk ove reen 48 megapixel camera achterop, de grootste in zijn soort van high class modellen. Daarnaast een 8 pixel en 2 pixel camera. Wil je de groothoekcamera laten repareren, of de 2 megapixelsensor laten vervangen, geen probleem. Dit kun je namelijk gewoon bij Fixers laten doen!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P10 camera, Huawei P20 home button of Huawei P30 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores