0880040900

Huawei P30 PRO Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P30 PRO PRO kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P30 PRO reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. 

Prijzen van Huawei P30 PRO Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 299,-
Accu Vervangen € 69,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei P30 PRO telefoon. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Daarnaast kunt u na enkele maanden problemen krijgen met uw batterij. Zowel de P30 als de P30 pro hebben een identieke basis. Ze draaien beide op een Kirin 980 processor met Android Pie en EMUI 9.1. Er is echter wel een verschil in schermgrootte, hierdoor hebben we voor beide schermen ook andere Huawei P30 schermreparaties. Zowel de voor- als achterzijde is van glas, met daartussenin een metalen frame voor extra stevigheid. Mocht deze ook kapot zijn gegaan, dan heb je de keuze uit tal van kleuren, waarbij een aantal met prachtige parelmoer effecten.

Camera reparatie Huawei P30 PRO

Dat uw camera kapot is, zal ons zeker niet verbazen. Het is namelijk de eerste Android-smartphone die drie camera's achterop heeft. Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de P30 PRO werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Huawei P30 PRO schermreparatie bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P10 camera, Huawei P20 home button of Huawei P30 PRO lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap