0880040900

Huawei P40 Reparatie voor je telefoon

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P40 telefoon kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P40 reparatie. Voor een snelle en vakkundige mobiele telefoon reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei P40 reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Prijzen van Huawei P40 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 219,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Meeste schadegevallen bij een Huawei P40

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei P30 telefoon. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Daarnaast kunt u na enkele maanden problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen!

Een huawei P40 heeft 6,4 inch-amoled-scherm met resolutie van 2400 bij 1080 pixels, je wilt absoluut niet dat dit kapot gaat. Ook heeft de Huawei P40 een zogenaamde Kirin 990-processor met 8GB RAM en 128GB opslag, als dit door bijvoorbeeld waterschade kapot gaat, ben je al je kostbare fotos en data gewoon kwijt.

Daarnaast zien we dat de Huawei P40 een 4000 mAh-accu heeft die vlot oplaadt, namelijk (30Watt). Toch zien we dat nadat u het toestel een tijdje heeft gebruik, deze kostbare accu batterij toch kapot gaat. Wat we ook erg vaak zien gebeuren is schade aan de vier camera’s op de achterkant. Bijvoorbeeld door het te hard neerleggen van de telefoon, dat er krasjes of barsten kunnen ontstaan. Ook kan er stof tussen deze lens komen, waardoor je foto's minder scherp kunnen worden.

Huawei P40 Camera reparatie

Dat een camera beschadigd is, zal ons echt niet verbazen. Het is namelijk de eerste Android-toestel die drie camera`s achterop heeft. Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto`s en met de P40 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat je camera blijft werken en kies je voor een Huawei P40 scherm maak service bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P40 camera, Huawei P40 home button of Huawei P40 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores