0880040900

Huawei P40 reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P40 kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P40 reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei P30 reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Prijzen van Huawei P40 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 199,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Schermreparatie of batterij problemen?

Voor uw telefoon reparatie kunt u terecht bij Fixers. De huawei P40 is uitgerust met een schermgrootte van 6.2 inch. Het gebeurt regelmatig dat iemand hem na- aankoop gelijk of snel laat vallen. Een barst in het scherm komt regelmatig voor en je wilt niet dat je toestel gelijk al beschadigt raakt. De meest voorkomende schadegevallen zijn met name schermreparaties en reparaties aan de oplaad station. Ondanks dat de P40 het kleine broertje blijft van de P40 Pro, is het nooit leuk als je scherm barsten heeft. Een telefoon is altijd prijzig en je wilt niet dat de waarde minder wordt doordat er barsten of krassen op je beeldscherm zitten. Maak je geen zorgen, want wij bij Fixers zorgen namelijk dat je scherm vaak binnen de 30 minuten gerepareerd is! Ook fouten / defecten aan uw oplaad station is vaak terug te zien na enkele maanden. Ook deze kleinere schadegevallen kunt u direct door ons laten maken.

Huawei P40 Camera reparatie

De normale huawei P40 heeft een 48 megapixel camera en heeft een speciale autofocus. Het heeft een speciale digitale zoem en heeft zelfs een gezichtherkenning-functie ingebouwd. Door een kras op je glas kan deze functie al niet, of veel minder goed werken! Dit zien we erg vaak en dat is vervelend. Je wilt natuurlijk dat zo'n mooie camera laat repareren. Ook dit soort schade-gevallen kunt u gewoon laten maken bij Fixers, geen probleem!

Kom naar Fixers met of zonder afspraak!

Fixers heeft een unieke service op het gebied van klaar-terwijl-u-wacht service. Dit is voor elke smartphone hetzelfde want Fixers repareert in bijna elk geval uw telefoon binnen 30 minuten. Bij een huawei P40 moet je denken aan schade's aan bijvoorbeeld je camera, homebutton, lichtsensor, audio, en bluetooth. Ook defecten aan de functie Touchscreentechniek kan vervelend zijn. U kunt elk schadegeval door ons laten maken. Kom langs met of zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores