0880040900

Huawei P40 PRO reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P40 Pro  kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P40 Pro reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei P40 Pro reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de opstuur service.

Prijzen van Huawei P40 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 199,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Scherm en camera reparatie of batterij problemen?

Huawei P40 Pro is uitgerust met nog-nooit-eerder vertoonde camera kwaliteit. We zien niet vaak dat telefoons uitgerust met namelijk maar liefst vijf camera's. Het gebeurt regelmatig dat zo'n kostbare camera gewoon kapot gaat. Je wilt namelijk nog wel optimaal gebruik blijven maken van de zoomcamera en de nachtfoto's wil je blijven kunnen maken. We zien regelmatig dat iemand gewoon met een kapot beeldscherm blijft lopen. De meeste mensen begrijpen dit niet. Want je hebt namelijk erg veel geld betaald voor een telefoon, en het zal zonde zijn als je dit niet meer volledig kunt gebruiken. Ook zien we regelmatig dat het scherm kapot gaat of dat er een aantal krassen ontstaan na het wat langer in gebruik nemen van het toestel. We noemen dit ook wel gebruikerssporen. Je wilt deze schadegevallen maken omdat je niet voor schut wilt staan met een kapot of gebarsten beeldscherm. Hierdoor kunnen functie's als het touchscreen wat minder gaan werken.

Ook schade's die kunnen ontstaan aan je docking-station wil je liever laten maken, het gebeurt regelmatig dat er een telefoon niet juist meer oplaad, en dat kan erg vervelend zijn, vooral op het moment dat je juist je telefoon wilt gebruiken!

Huawei P40 Pro Camera reparatie

Dit is de grote broer van de Huawei P40 (LITE). De Huawei P40 Pro is uitgerust met een 48 megapixels camera en heeft een 5 aantal camera's. Dit is een mega-prestatie in de smartphone wereld. Ook zien we regelmatig dat de flitser kapot gaat of dat de gezichtherkenning functie niet meer optimaal werkt. Het scherm met 6,7 inch scherm kan ook kapot gaan. Zonde als er dikke barsten door je scherm zichtbaar zijn en je vervolgens niets meer ziet van je schermresolutie. Dit soort schade-gevallen kunt u zonder problemen laten maken door Fixers!

Kom naar Fixers met of zonder afspraak!

Wist je dat Fixers een unieke service biedt op het gebied van de klaar-terwijl-uw-wacht service? We weten dat elke telefoon toch verschilt van elkaar, maar wij hebben de expertise in huis om uw telefoon direct te maken. De Huawei P40 Pro heeft het meest schade's aan de: Camera, Homebutton, Lichtsensor, Audio, Bluetooth of Accu/ Docking station. Het mooie van Fixers is dat u langs kunt komen, met of zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1091 reviews op trustpilot
Wouter
16 januari 2021
Top service.

Top service.. scherm kapot van mijn iphone 11 pro. Vlotte service vlot klaar, zelfde dag op kunnen halen Normale prijs Afspraken nagekomen.. gewoon goede ervaring!

Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap