0880040900

Huawei Y5 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei Y5 kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei Y5 reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei Y5 reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Prijzen van Huawei Y5 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,95


Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei Y5 telefoonreparatie. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. De telefoon wordt ook wel de vlaggenschip met dubbele camera genoemd en is de grote broer van de Huawei Y5 Lite. Met een groot, naadloos scherm aan de voorkant loop je wel het risico dat deze snel kapot gaat. De schermreparatie hiervan kun je zorgeloos bij Fixers.nl laten doen. Binnen 30 minuten kunnen we je in de winkel van een nieuw scherm voorzien en daarmee een gloednieuw telefoon jou de winkel weer uit laten gaan.

Opvallend aan de Huawei Y5 is het design, dat zich kenmerkt door het voorkantvullende scherm met ‘notch’. Dit is een kleine uitsnede aan de bovenkant, waar onder meer de 16 megapixel-frontcamera in zit verwerkt. Dit kan dan ook de reden zijn dat jouw scherm snel kapot gaat en waardoor je deze door ons snel en vlug wilt laten maken!

Camera reparatie Huawei Y5

Anders dan bij de Huawei P30 repratie, heeft deze telefoon geen 3 camera's achterop. Toch heeft het een redelijk goede selfiecamera en achtercamera die je zeker niet kapot wilt hebben. Reparatie is voor onze Fixers een fluitje van een cent! Binnen 30 minuten sta jij weer buiten met een volledig gerepareerde telefoon die je daarna nog jarenlang kunt gebruiken! Laat je foto's niet leiden onder een kapotte camera en zorg ervoor dat je hem fixt bij Fixers!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P10 camera, Huawei Y5 home button of Huawei P30 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores