0880040900

iPhone reparatie

Meld je reparatie aan

iPhone reparatie

Is het scherm van je iPhone gebarsten? Geen paniek! Wij hebben de LCD schermen voor alle iPhones gewoon op voorraad. Je kunt zonder afspraak bij ons langskomen en wachten op de reparatie van je iPhone. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant heb je bij ons altijd de beste deal.

Bij ons heb je dus de beste deal én 3 maanden garantie op de reparatie van je iPhone. Daarnaast kun je gewoon wachten op de reparatie van je iPhone terwijl je gebruik maakt van onze leen-tablets onder het genot van een goede bak koffie. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je device op of wij komen hem repareren bij jou op locatie!

Heb je een vraag over de reparatie van je iPhone? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1344 reviews op trustpilot
Marike Nuyten
28 juli 2021
Super geholpen

Super geholpen! Ik kwam voor een protector voorzijde telefoon, die werd netjes gezet. Mijn telefoon is een paar dagen later thuis kapot gevallen, ik kreeg wat goede tips, eerd snel geholpen en binnen no tima had ik een nieuw toestel. Aardige jongens, goede en snelle service. Ik kom zeker terig, dank jullie wel! Groetjes!

Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap