0880040900

iPhone 11 PRO MAX Reparatie

Meld je reparatie aan

Wil je je iPhone 11 Pro Max laten maken? Dan ben je bij Fixers op het jusite adres! Hier vind je alle prijzen, informatie en voordelen van reparatie bij Fixers. Onze monteurs zijn gecertificeerd opgeleid en daarnaast heeft Apple ons onlangs als eerste full service repairdienst geaccrediteerd met het Apple Autorized Service Provider partnerschap. Hiermee zijn wij in staat al uw devices binnen en buiten garantie te repareren op dezelfde dag, waaronder dus ook de Apple iPhone XI PRO Max.

Bij Fixers kunt u als het gaat om een iPhone 11 PRO Max reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de opstuur service.

Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Garantie of Apple Care+

Als je device onder garantie valt, dan vervallen de bovenstaande kosten en wordt je device gratis gerepareerd. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je device op. We checken altijd voordat we repareren of je device nog onder garantie valt.

Schermreparatie of batterij problemen?

Het verschil tussen de Iphone 11 en de iPhone 11 PRO MAX is het lcd scherm dat zich bevindt op deze telefoon. De iPhone 11 PRO Max heeft een Oled scherm wat voor meerdere en mooiere zwarttinten zorgt en smallere schermranden. Dit scherm is dan ook zeer kostbaar en wil je niet dat kapot gaat of vol met barsten zit. Zo kan je niet meer je 4k-video's bekijken op je mobiele telefoon.

Daarnaast is je scherm bij de Pro Max maar liefst 6,5 inch in plaats van 5,8 inch bij de gewone PRO versie van de iPhone 11. Hierdoor heb je een nog groter scherm. Bij Fixers kun je voor een de meest voorkomende reparaties van je iPhone 11 PRO altijd direct terecht en vaak dezelfde dag alweer met een gemaakte telefoon naar buiten lopen. Naast scherm problemen, kan het zijn dat je na enkele maanden issues krijgt met de batterij van je mobiele telefoon. Ook hiervan zorgen we dat deze vaak dezelfde dag al gefixed wordt door het vervangen van je iPhone 11 batterij in je telefoon.

Daarnaast is de batterij van de iPhone Pro Max anders dan die van de normale Pro, namelijk met 3500mAh tegenover 3190mAh. Je kunt hierdoor tot wel 20 uur video afspelen tijdens 1 batterijduur.

Camera van je iPhone 11 Pro Max laten repareren?

De iPhone 11 PRO Max is de eerste iPhone met een triple camera aan de achterkant. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, gecombineerd met de kenmerkende eenvoud van iPhone. Krijg tot vier keer meer in beeld met je iPhone 11 PRO camera en maak prachtige foto’s bij weinig licht. Schiet video’s in de hoogste kwaliteit op een smartphone, en bewerk ze op dezelfde manier als je foto’s. Je weet niet wat je ziet.

Doordat je iPhone drie camera's op de achterkant heeft, is het risico dat er 1 defect raakt erg groot. Hierdoor hebben we voor elke camera aan de achterkant - maar ook aan de voorkant - de onderdelen op voorraad liggen, zodanig dat we je iPhone 11 PRO camera vaak dezelfde dag al kunnen repareren als je hem naar de winkel komt brengen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap