0880040900

iPhone 12 Mini Reparatie

Meld je reparatie aan

Je Iphone 12 Mini werkt niet meer? Kom dan langs bij Fixers! Wij zorgen voor een reparatie die wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde Apple monteurs. Apple heeft ons onlangs als eerste full service repairdienst geaccrediteerd met het Apple Autorized Service Minivider partnerschap. Hiermee zijn wij in staat al uw devices binnen en buiten garantie te repareren op dezelfde dag, waaronder dus ook de Apple iPhone 12 Mini.

Schermreparatie of batterij iPhone Mini problemen?

Heb je een kapot of gebarsten scherm, dan kom je langs bij Fixers om dat te laten maken. Wij zorgen ervoor dat je iPhone Mini direct gerepareerd wordt en dan ook nog met officiële producten voor de juiste prijs. Zorg dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over een kapotte telefoon en kom langs bij Fixers! Bij Fixers kun je voor één van de meest voorkomende reparaties van je iPhone 12 Mini altijd direct terecht en binnen 30 minuten alweer met een gemaakte telefoon naar buiten lopen. Naast scherm problemen, kan het zijn dat je na enkele maanden issues krijgt met de batterij van je mobiele telefoon. Ook hiervan zorgen we dat deze minnen 30 minuten gefixed wordt door het vervangen van je iPhone 12 batterij in je telefoon. 

Camera van je iPhone 12 Mini laten repareren?

Apple heeft in 2020 bij de iPhone 12 Mini gekozen voor een scherm van 6,1-inch. Dit is iets groter dan het huidige model van 5,8-inch. Het kan gebeuren dat dit scherm sneller kapot gaat dan de vorige types.

iPhone 12 Mini heeft een triple camera aan de achterkant. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, gecombineerd met de kenmerkende eenvoud van iPhone. Krijg tot vier keer meer in beeld met je iPhone 12 Mini camera en maak prachtige foto’s bij weinig licht. Schiet video’s in de hoogste kwaliteit op een smartphone, en bewerk ze op dezelfde manier als je foto’s. Je weet niet wat je ziet.

Doordat je iPhone drie camera's op de achterkant heeft, is het risico daardoor groter dat er 1 defect raakt. Hierdoor hebben we voor elke camera aan de achterkant - maar ook aan de voorkant - de onderdelen op voorraad liggen, zodanig dat we je iPhone 12 Mini camera bijna altijd binnen 30 minuten kunnen repareren als je hem naar de winkel komt brengen.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een iPhone telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Iphone X camera, iPhone XI home button of iPhone lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw iPhone laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores