0880040900

iPhone 13 Pro Reparatie

Meld je reparatie aan

iPhone 13 Pro Scherm reparatie?

Wil jij je iPhone 13 laten repareren doordat deze door een val kapot is gegaan? Bij Fixer ben je altijd op het juiste adres. Onze ervaren monteurs staan u altijd vriendelijk te woord. Onze specialisten hebben zichtbaar veel ervaring in het repareren van telefoons. Vooral schermschade is één van de meest voorkomende schadegevallen. Je wilt niet dat een kostbaar bezit zoals een iPhone 13 niets of minder waard is geworden doordat je scherm is gebarsten. 

In het ergste geval is je display volledig zwart. Dit gebeurt vaak door een hoge val vanuit de lucht. Als je telefoon helemaal plat is gevallen gebeurt het regelmatig dat je display volledig zwart is. Je kunt dan feitelijk niets meer. Vooral in zo'n geval is het natuurlijk erg zonde van het geld. 

iPhone 13 display zwart?

Wanneer je display volledig zwart is geworden door bijvoorbeeld een val, kun je altijd je iPhone 13 Pro inleveren bij Fixers. Onze specialisten weten wel raad hiermee. 

Het voordeel van Fixers is voornamelijk dat we Apple Service Provider zijn. Dit houd in dat we enkel reparatie's uitvoeren met originele onderdelen. Dit kunnen wij garanderen tegen de laagste prijs. Dit betekend ook dat we jouw iPhone 13 Pro scherm direct kunnen maken. Je krijgt dan je telefoon vaak binnen 30 minuten alweer terug. Afhankelijk hoeveel gasten u voor zijn natuurlijk. In principe kunnen we altijd je telefoon gelijk terug geven. Je kunt dan genieten van een mooi display en scherm. 

Laat uw iPhone 13 Pro Scherm repareren bij Fixers

Als je scherm kapot is door een harde val, of er is een barst in gekomen kan dat erg vervelend zijn. Vooral bij barsten is het gevaarlijk dat er vocht in komt. Daardoor kan er waterschade ontstaan en je telefoon na verloop minder goed werken. In het ergste geval is je telefoon helemaal kapot en dat wil je niet. Ook kan het gevaarlijk zijn door bijvoorbeeld glasscherven die in je hand kunnen komen. Aarzel dus niet en laat je iPhone 13 scherm altijd maken door onze monteurs bij Fixers. 

Kom langs met je iPhone 13 zonder afspraak. 

Bij Fixers staan we altijd klaar om je iPhone 13 te maken. Vooral op het gebied van display schade en scherm schade weten we wel raad. Je kunt op ieder moment van de dag binnen komen en onze specialisten zullen u vriendelijk te woord staan om je display te repareren. Wil je de prijs weten? Vul dan de configurator in hier op deze pagina en dan zie je direct je prijs. 

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores