0880040900

iphone 8 batterij vervangen

Meld je reparatie aan

Laat je Iphone 8 batterij vervangen

Kan jouw Iphone 8 niet meer 24u achtereen gebruikt worden? Ben je een fanatieke smartphone gebruiker en heeft jouw accu het al wekenlang begeven? Geen probleem, Fixers is er om je te helpen bij de reparatie van jouw Iphone 8. Een Iphone telefoon heeft over het algemeen een goede staat van dienst als het gaat om accu's of batterijen. Echter, als je al 2 jaar gebruik maakt van je telefoon, kan het zijn dat de accu minder lang mee gaat dan in het begin. Toch wil je net zoals in het begin gebruik maken van je Iphone 8 en daardoor kom je langs bij Fixers voor de reparatie van je Iphone! Wij hebben nieuwe accu's en batterijen altijd op voorraad liggen en zorgen ervoor dat je binnen 30 minuten weer buiten staat met een gloednieuwe batterij voor jouw Iphone 8. Het zijn de officiële batterijen van Iphone en daarnaast leveren we garantie op de onderdelen. Hierdoor lijkt het net als nieuw en verleng je de levensduur van jouw Iphone 8.

Gratis je Iphone 8 laten repareren?

Heb je een verzekering voor je Iphone 8, dan kan je dat bij ons laten weten. Hierdoor kan je soms je Iphone gratis laten repareren, afhankelijk van welke soort reparatie je door ons laat uitvoeren. Een batterij reparatie zit in de meeste gevallen binnen een verzekering die je hebt afgesloten bij de aankoop van jouw Iphone. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart jouw Iphone kan komen laten repareren, en dat zelfs binenn 30 minuten!

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw Iphone 8 die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw Iphone 8 niet meer werkt en laat de Iphone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores