0880040900

iPhone SE 2020 Reparatie

Meld je reparatie aaniPhone SE 2020 reparatie? Kom langs bij Fixers in de winkel of stuur je iPhone op en laat hem vandaag nog maken! Als Apple Authorised Service Provider maken wij gebruik van de originele Apple onderdelen en wordt je iPhone gerepareerd door een officiële Fixer die opgeleid is door Apple. Zo zorg je ervoor dat je je iPhone SE 2020 weer in nieuwe staat terug krijgt en de levensduur van je telefoon weer verlengd! Het nieuw kopen van een telefoon is al duur genoeg, dus laat hem repareren bij Fixers!

Onze monteurs zijn gecertificeerd opgeleid en daarnaast heeft Apple ons onlangs als eerste full service repairdienst geaccrediteerd met het Apple Autorized Service Provider partnerschap. Hiermee zijn wij in staat al uw devices binnen en buiten garantie te repareren op dezelfde dag, waaronder dus ook de Apple iPhone SE 2020.

Camera van je iPhone SE 2020 laten repareren?

iPhone SE 2020 heeft zowel een front (7 megapixel) als een back (12 megapixel) camera die fantastische kwaliteit leveren. Nu wil je natuurlijk niet dat je camera van je iPhone SE 2020 niet meer werkt, waardoor je deze niet meer kunt gebruiken. Bij Fixers kom je langs op je iPhone te laten repareren en wij zorgen voor een nieuwe camera, officieel licensed product van Apple zelf die past bij de iPhone SE 2020. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, gecombineerd met de kenmerkende eenvoud van iPhone. Krijg tot vier keer meer in beeld met je iPhone SE 2020 camera en maak prachtige foto’s bij weinig licht. Schiet video’s in de hoogste kwaliteit op een smartphone, en bewerk ze op dezelfde manier als je foto’s. Je weet niet wat je ziet. Dit wil je natuurlijk behouden en laat daarom je iPhone repareren bij Fixers!

Schermreparatie of batterij problemen?

Als je scherm kapot is van je iPhone SE 2020, wil je die natuurlijk laten maken. Bij Fixers kun je voor een de meest voorkomende reparaties van je iPhone SE 2020 altijd direct terecht en binnen 2 uur alweer met een gemaakte telefoon naar buiten lopen. Het 4,7 inch scherm van de iPhone SE 2020 is een compact scherm, maar kan wel zorgen voor de nodige complicaties als je je iPhone eens hebt laten vallen. Daarna kunnen de scherven in je handen komen, wat ook nog eens gevaarlijk is. Heb je een gebarsten scherm van de iPhone SE 2020, dan kun je een schermreparatie laten uitvoeren bij Fixers in één van onze winkels. Daarnaast kun je je iPhone SE 2020 opsturen ter reparatie en dan krijg je hem binnen 5 dagen teruggestuurd!

iPhone SE 2020 batterij vervangen

Ook kun je bij ons je batterij laten vervangen van je iPhone SE 2020. Als je al enkele maanden gebruikt maakt van de telefoon, kan het zijn dat de kwaliteit van de batterij wat is afgenomen. Je wilt natuurlijk het liefst dat je je geen zorgen hoef te maken over het opladen van je telefoon, waardoor wij voor jou met officiële Apple batterijen de iPhone SE 2020 accu vervangen en je telefoon op stroom repareren waar het nodig is!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een iPhone telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Iphone X camera, iPhone XI home button of iPhone lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw iPhone laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores